Βίντεο από τη Τσεχική τηλεόραση 1: Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια της Μάρθας Ελευθεριάδου…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Την πετύχαμε τυχαία  σε υπόγεια ταβέρνα στο Γκάζι, την άνοιξη που μας πέρασε. Τραγουδούσε ελληνικά τραγούδια.  Η συγκίνηση της μεγάλη γιατί μετά από καιρό τραγουδάει στη χώρα της καταγωγής της.

Δοτική και συναισθηματική. Ο λόγος για τη Μάρθα Ελευθεριάδου. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ που τραγουδούσε στη Τσεχία στη γλώσσα της. Εκεί αναγνωρίσθηκε και έγινε μια από τις πιο γνωστές ερμηνεύτριες της χώρας. Με την αδελφή της μαζί, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι. Και είχαν όλοι να λένε τα καλύτερα.  Γι  αυτό άλλωστε και έχουν όλοι οι Τσέχοι να λένε, ότι είναι από τις προσωπικότητες που ταυτίζεται με τον πολιτισμό.  

{youtube}dzUN6R8CIr4{/youtube}

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, μιας και η μητέρα της έφυγε μόλις στα 8 της χρόνια. Μεγάλωσε  σε ελληνικό ορφανοτροφείο στη Τσεχία και αυτό που της έμεινε έντονα στη μνήμη είναι η αίσθηση της μοναξιάς.  Δεν τα έβαλε ποτέ κάτω. Σπούδασε ιατρική  και αργότερα ψυχολογία. Ακολούθησε το τραγούδι και τη δημοσιογραφία. Η Μάρθα Ελευθεριάδου εργάζεται και στην Τσεχική τηλεόραση. Αυτός ήταν και ο λόγος που  βρισκόταν στη χώρα μας. Ήρθε και για δουλειά –  Ήρθε με τα παιδιά της εκπομπής της, για να κάνουν αυτό που άλλοι το έχουν ξεχάσει – να προβάλει την Ελλάδα στους Τσέχους και όχι μόνο. 

{youtube}59gVjT3iEaE{/youtube}

Το αποτέλεσμα το έχουμε ήδη στα χέρια μας. Μπορείτε να δείτε στο avecnews.gr  όλες τις εκπομπές….

{youtube}dKCnbO_BVzU{/youtube}

 

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού 

kk_lambriana@yahoo.com 


{youtube}Xhdx9ZB1kos{/youtube}

Δείτε σχετικές Ειδήσεις με τη Μάρθα Ελευθεριάδου:


Σε πρώτο πλάνο η Ελλάδα στην κρατική τηλεόραση της Τσεχίας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.