Κανέλλη: Ξέσπασε σε λυγμούς στην τηλεόραση λόγω φάρσας… ΒΙΝΤΕΟ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε λυγμούς και αναφιλητά ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σκάι, αντιδρώντας σε μία -όπως απεδείχθη ατυχή- φάρσα που προσπάθησαν να της στήσουν οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια».

Το περιστατικό συνέβη στο διάλλειμμα της εκπομπής, το οποίο, προφανέστατα λόγω της έντονης αντίδρασης της βουλευτού, διήρκεσε περισσότερα από 10 λεπτά ώστε η Λιάνα Κανέλλη να μην υλοποιήσει οριστικά την απόφασή της να αποχωρήσει διαμαρτυρτόμενη.

{youtube}_Ap_uSmA8ZY{/youtube}

Μετά το τέλος του επεισοδιακού διαλλείματος, η παρουσιάστρια της εκπομπής Πόπη Τσαπανίδου ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε μεσολάβήσει και ζήτησε συγγνώμη από την προσκεκλημένη της διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλει.

{youtube}Jk63TyESEh4{/youtube}

Η Λιάνα Κανέλλη, ξεσπώντας σε κλάματα, εξήγησε ότι υπέστη σοκ όταν είδε δημοσιογράφο της εκπομπής «Συντέλειας» να την περιμένει έξω από το στούντιο φορώντας γάντια του μποξ και με σκοπό να της «κάνει πλάκα» για το περιστατικό του ξυλοδαρμού της από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Δεν μπορεί να γίνεται πλάκα και σάτιρα με τη βία, η άνοδος του φασισμού δεν σηκώνει τέτοια αντιμετώπιση», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής στη γοερή της διαμαρτυρία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.