Το “ιδιωτικό” τους ταμείο υγείας αποκτούν οι εκδότες! / Τέλος για τις Εκδόσεις Λυμπέρη

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Το “ιδιωτικό” τους ταμείο υγείας αποκτούν οι εκδότες!

Εξαίρεση ΕΔΟΕΑΠ με ρύθμιση χωρίς πόρους στο μέλλον. Όπως ακριβώς προειδοποιούσε το media project ένα σενάριο που προωθούσαν συνδικαλιστές ήταν της μετατροπής των ταμείων ΜΜΕ σε επαγγελματικά ταμεία. Η άρνηση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να προκηρύξει απεργία διαρκείας στα ΜΜΕ όπως αποφάσισε το Μεικτό, φαίνεται πως σχετίζεται άμεσα με την “εξαίρεση” που προβλέπει το μνημόνιο!

Αναλυτικά στο http://www.themediaproject.gr/article/31727/Oi-ekdotes-eksairountai-apoktoun-to-idiotiko-tous-tameio-ugeias

πηγές: http://www.paron.gr/typologies/ / www.themediaproject.gr

Τέλος για τις Εκδόσεις Λυμπέρη

Κλείνουν και επίσημα οι Εκδόσεις Λυμπέρη. Τα περιοδικά «7 μέρες TV» το «Hello!» και το «ΕΓΩ», περνάνε στον έλεγχο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ενώ προς τον ΑΝΤ1 κατευθύνονται τα περιοδικά «Glamour», «Vogue», «Lucky» και «Men’s Health». Στην ιδιοκτησία του Α. Λυμπέρη παραμένουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, Best FM και V FM, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις και το 33% των Τεχνικών Εκδόσεων.

Άγνωστο τι θα συμβεί με τους εργαζόμενους του ομίλου.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Συμμαχία Κοντομηνά-Φιλιππόπουλου για περιοδικά του Λυμπέρη

Νέα συμμαχία στον περιοδικό Τύπου. Τα περιοδικά “7 Μέρες TV”, “Τηλεκοντρόλ”, “Hello!” και “ΕΓΩ” περνάνε τελικά στην υπό σύσταση εταιρεία “Alpha Editions” στην οποία συμμετέχει με 95% ο Δημήτρης Κοντομηνάς και με 5% ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος μέσω των Αττικών Εκδόσεων. Ο Θ. Φιλιππόπουλος θα έχει το management της εταιρείας, έχοντας τη δυνατότητα να αποκτήσει εντός 3ετίας το 50% των μετοχών.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Πρόσκληση από την ΠΟΕΣΥ σε συνάντηση μεταξύ Σίμου και Λιάτσου

Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι η ΠΟΕΣΥ έχει καλέσει σε συνάντηση το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Νίκο Σίμο και το γενικό διευθυντή Αιμίλιο Λιάτσο, για την υπόθεση του “κοψίματος” της “Πρωινής Ενημέρωσης”.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

ΕΡΤ-ARTE: Νέα συμφωνία συμπαραγωγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

Τη σταθερή βούληση της ΕΡΤ και του ARTE να προχωρήσουν σε νέα συμφωνία τριετούς διάρκειας (2013 – 2015), επιβεβαίωσαν σε συνάντηση που είχαν στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ARTE- G.E.I.E. κ. Olaf Grünert και η Comissioning Editor του οργανισμού κυρία Madeleine Avramoussis με τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ κ. Κώστα Σπυρόπουλο και την προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Συμπαραγωγών κυρία Αριάνα Μεϊντανά.

Η ΕΡΤ και το ARTE έχουν υπογράψει συμφωνία συνεργασίας για την περίοδο 2010 – 2012, με αντικείμενο τις συμπαραγωγές ντοκιμαντέρ, ορίζοντας ένα σταθερό και κοινό πλαίσιο δράσης. Οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται επίσης στον τομέα των διεθνών διοργανώσεων, με κοινές συμμετοχές της ΕΡΤ και του ARTE σε διεθνή και ευρωπαϊκά pitching fora και Φεστιβάλ, ενώ η ΕΡΤ έχει δικαίωμα να προβάλει πρώτη τα προγράμματα του ARTE στην Ελλάδα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από την προηγούμενη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ARTE, παρήχθησαν βραβευμένα ντοκιμαντέρ, όπως τα «SAYOME», «ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ», «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚYΘHΡΩΝ», «ΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ», «ΖΑΧΑΡΩ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ» κ.α.

H κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη σταθεροποιείται

Σταθεροποιείται η κατάσταση υγείας του διευθυντή ειδήσεων του Star Channel, Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος χθες το πρωί υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σημειώνεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στο Ιατρικό Κέντρο έπειτα από εντολή του θεράποντα ιατρού του.

Πηγή: http://newpost.gr/post/166260/statheropoieitai-i-katastasi-tis-ygeias-toy-stamati-maleli/

Νέα καμπάνα από τα δικαστήρια για τον Alpha

Αθήνα, Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τρίτωσαν οι καταδικαστικές αποφάσεις για τον ραδιοσταθμό Alpha 98,9 για πρόσληψη και απασχόληση απεργοσπαστών στις απεργίες της ΕΤΕΡ.

Χθες το πρωί με την Απόφασή του 1742/2012 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας δικαίωσε για τρίτη φορά την Ε.Τ.Ε.Ρ. στην αγωγή της εναντίον του ALPHA 98,9 και:

«.Αναγνωρίζει ότι η πρόσληψη απεργοσπαστών από την εναγομένη εταιρεία στον ραδιοφωνικό σταθμό που αυτή λειτουργεί με την επωνυμία «ALPHA 98,9» είναι παράνομη κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης, που πραγματοποιεί η ενάγουσα.

Υποχρεώνει την εναγομένη εταιρεία:

Α. Να παύσει την πρόσληψη και απασχόληση απεργοσπαστών μέχρι την λήξη της απεργίας της ενάγουσας, που έχει προκηρυχθεί για τις 6.00 της 15.11.2012, αλλά και μετά από την ημερομηνία αυτή, εφόσον προκηρυχθεί νέα απεργιακή κινητοποίηση της ενάγουσας, με όμοια αιτήματα, μέσα, δράσεις και συνθήκες, εντασσόμενη στην ενιαία απεργία, που αυτή πραγματοποιεί από 19.9.2012.

Β. Να επιτρέπει την είσοδο του προσωπικού ασφαλείας των απεργών στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 98,9” και ειδικά στους χώρους εργασίας τους, προς εκπλήρωση των καθηκόντων τους ως βάρδια ασφαλείας, κατά το ίδιο ως άνω (υπό Α) χρονικό διάστημα.

Κηρύσσει την απόφαση προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές της διατάξεις.

ΑΠΕΙΛΕΙ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ (6000) κατά της εναγόμενης εταιρείας και προσωπική κράτηση ενός μήνα κατά του νομίμου εκπροσώπου της 2ου εναγομένου, για κάθε παραβίαση των παραπάνω διατάξεων της απόφασης.»

Για μια ακόμα φορά καλούμε την διοίκηση του ALPHA 98,9 να σταματήσει τις απολύσεις των τεχνικών και την αντικατάστασή τους από μπλοκάκηδες και εταιρείες.

Δηλώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο και ιδιαίτερα προς τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό ALPHA 98,9 αλλά και κάθε μιμητή τους ότι η εργασιακή τιμή και αξιοπρέπειά μας αποτελεί για την ΕΤΕΡ και τα μέλη της αδιαπραγμάτευτη αξία, σύμφυτη με την υπόστασή μας ως ελεύθερων προσωπικοτήτων.

Ο υπουργός εργασίας, το ΣΕΠΕ και ο υπουργός προστασίας του πολίτη συνεχίζουν να κωφεύουν. Ας επιβάλουν επιτέλους στη διοίκηση του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 το σεβασμό των ΤΡΙΩΝ δικαστικών αποφάσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες καταδικάζονται οι αντεργατικές της πρακτικές.

Ευχαριστούμε τους δικηγόρους μας κο Δημήτρη Περπατάρη και κο Κώστα Προίσκο, για την πολύτιμη νομική τους στήριξη. Επίσης την Πρόεδρο του ΕΚΑ κα Στάβυ Σαλουφάκου, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κο Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κο Δημήτρη Τρίμη, όπως και την νομική σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ κα Εβίτα Διβάρη και του ΕΚΑ κο Μπάμπη Δάμο, τον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ και το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ, που μας στήριξαν και μας στηρίζουν πάντα.

Πηγή: http://financialcrimesnews.blogspot.gr/

«Λουκέτο» σε παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς στη Κεφαλονιά

Επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής της λειτουργίας δύο παράνομων τηλεοπτικών σταθμών στην Κεφαλονιά πραγματοποίησε η ΕΕΤ στα τέλη Οκτωβρίου, συνεργαζόμενη με τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛΑΣ με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων του Περιφερειακού Γραφείου της ΕΕΤ στην Πάτρα και παρουσία δικαστικού λειτουργού διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε τηλεοπτικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «PLANET» που εξέπεμπε στο δίαυλο UHF 47 και τηλεοπτικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «KC» που εξέπεμπε από το κέντρο εκπομπής «Αίνος» στο δίαυλο UHF 27.

Πηγή: http://newpost.gr/post/166322/kefalonia-loyketo-se-paranomoys-tileoptikous-stathmous/

Πρώην εκδότης εφημερίδας συνελήφθη για χρέη 1,25 εκατ. ευρώ

Ένας 74χρονος πρώην εκδότης εφημερίδας, συνελήφθη σήμερα στην Πάτρα, κατηγορούμενος για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Ανδρέα Βαβαρούτα ο οποίος εξέδιδε την εφημερίδα «Ο Μοριάς».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του 74χρονου εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 1.250.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και θα ακολουθηθεί η διαδικασία, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος για τη «μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Πηγή: http://newpost.gr/post/166321/synelifthi-proin-ekdotis-efimeridas-gia-xrei-125-ekat-eyro/

Συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ

Καλούμε τους συναδέλφους της ΕΡΤ και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης από όλους τους κλάδους , να συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Αύριο ημέρα ψήφισης του Μνημονιακού Πολυνομοσχεδίου, που δρομολογεί την συντριβή της προστασίας της εργασίας, της ασφάλισης και της αξιοπρέπειας ενώνουμε τη φωνή μας με όλη τη δοκιμαζόμενη κοινωνία που διαδηλώνει αγωνίζεται και διαμαρτύρεται.

Η συρρίκνωση και δρομολογούμενη κατάργηση των Ταμείων του κλάδου, υποθηκεύει το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης. Οι απεργοί δημοσιογράφοί της ΕΡΤ συστρατεύονται με τους αγώνες του κάθε εργαζόμενου και άνεργου πολίτη.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις σύμφωνα με το Ψήφισμα της Γενικής τους Συνέλευσης , στο οποίο διατυπώθηκε και η απόφαση μας να μην δοθεί καμία εξαίρεση μετάδοσης ενημερωτικής εκπομπής κατά τη διάρκεια της απεργίας μας. Θεωρούμε θετική την απόφαση των υπευθύνων ενημέρωσης και ειδήσεων της ΕΡΤ, να μην κάνουν χρήση της εξαίρεσης που δόθηκε για την κάλυψη των Αμερικανικών εκλογών από τα Συνδικαλιστικά μας Όργανα.

Την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι όλοι στη Γενική μας Συνέλευση στο Ραδιομέγαρο.

ΕΡΤ: Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρι και την Κυριακή

Κινητοποιήσεων συνέχεια στην ΕΡΤ, αφού η γενική συνέλευση των Δημοσιογράφων αποφάσισε εκ νέου 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δημοσιογράφων:

Η Γενική Συνέλευση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ η όποια συνήλθε σήμερα εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«-Κλιμάκωση των απεργιακών μας κινητοποιήσεων με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έως και την Κυριακή , ημέρα ψήφισης του Προυπολογισμού.

Σημείο καμπής η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου που εκποιεί τα Ταμεία των δημοσιογράφων.

Κυρίαρχο αίτημα στον αγώνα μας είναι να αντικρούουμε κάθε άμεση ή έμμεση επιχείρηση λογοκρισίας και περιορισμού της ελευθεροτυπίας. Παραμένουμε σταθεροί σε μια ακηδεμόνευτη ΕΡΤ.

-Επιμένουμε να ζητάμε απαντήσεις και εξηγήσεις για:

α. Τι ακριβώς σημαίνουν τα 33 εκατομμύρια μείον στον Προυπολογισμό της ΕΡΤ που αφορά τις μισθοδοσίες των εργαζομένων. Σηματοδοτεί νέες περικοπές στους μισθούς μας ή μαζικές απολύσεις των δημοσιογράφων αορίστου και ορισμένου χρόνου;

β. Ποια ακριβώς είναι τα σχέδια της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΕΡΤ για εξωτερικές και μεικτές παραγωγές καθώς και για την πρακτική πρόσληψης συμβασιούχων με δελτίο παροχής Υπηρεσιών;

γ. Τι θα γίνει με τους συναδέλφους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου που η σύμβασή τους λήγει τους επόμενους μήνες;
-Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να μην δοθεί καμία εξαίρεση δημοσιογραφικής ενημερωτικής εκπομπής στην ΝΕΤ, ΝΕΤFM, ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

-Αποφάσισε επίσης με πλειοψηφία την συγκρότηση Συντονικής Επιτροπής Αγώνα, η οποία σε συμπόρευση με τα Σωματεία μας και τους εκπροσώπους εξουσιοδοτείται από τη Γ.Σ να αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών για την προώθηση των αιτημάτων μας.

Η επιτροπή αποτελείται από τους ,Βασιλεια Ζερβού ,Νίκο Γρυλλακη, Γιάννη Χριστάκο, Χρύσα Ρουμελιώτη, Αναστασία Ζήγου, Αλκη Πασαλίδη, Γιώργο Παπαζαχαρίου, Σωτήρη Δαματόπουλο. Ορίσαμε ημέρα Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο.

Η Γενική Συνέλευση»

Πηγή: http://newpost.gr/post/166157/epanalamvanomenes-24ores-apergies-stin-ert-mexri-kai-tin-kyriaki/

Η Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική σε κινητοποίηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ενωση Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει σε στάσεις εργασίας όλου του τεχνικού προσωπικού στην Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική την Τρίτη 6/11/2012 την Τετάρτη 7/11/2012 και την Πέμπτη 8/11/2012 από τις 20.00 έως τις 24.00 Παρά τις επανειλλημένες οχλήσεις μας προς την εργοδοσία και παρά τις επίσης επενειλλημένες διαβεβαιώσεις εκ μέρους της ότι θα τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους, είναι φανερό πλέον ότι παραμένει ασυνεπής απέναντι σε ότι υποσχέθηκε.

Ζητούμε

Α) Την άμεση εξόφληση των οφειλομένων μισθών, νυκτερινών και υπερωριών και την εμπρόθεσμη καταβολή πλέον εντός του πρώτου πενθημέρου κάθε μήνα όπως επενειλλημένα έχει υποσχεθεί

Β) την καταβολή του ημερομισθίου των τεχνικών της 31/10/2012

Γ) Την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο εργοστάσιο που παραβιάζονται κατάφωρα

Δ) Την καταβολή των αναδρομικών αποδοχών από 1/1/2012 έως 31/5/2012 που παρά την έγγραφη ειδοποίηση από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ δεν έχουν καταβληθεί

Το ΔΣ

Η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας “6 μέρες”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της νέας καθημερινής εφημερίδας «6 Μέρες» με εκδότη και διευθυντή τον Αντώνη Δελλατόλα, στην οποία θα συμμετέχουν 60 έμπειροι, καταξιωμένοι και νεότεροι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να δώσουν στην έντυπη ενημέρωση μια νέα διάσταση: αναλυτική, κριτική, παρεμβατική.

Οι «6 Μέρες» θα κινούνται στον χώρο της «όλης Αριστεράς», αλλά και πέραν αυτής, με στόχο να ιχνηλατήσουν τους νέους δρόμους στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό.

Σήμερα παρουσιάζουμε τους συντελεστές της νέας εφημερίδας.

● Σύμβουλος Έκδοσης ο Βαγγέλης Παπακώστας.

● Διευθυντής Σύνταξης ο Παναγιώτης Σιάνης.

● Αρχισυντάκτης Γιώργος Γιουκάκης.

● Αρχισυντάκτης ύλης ο Νίκος Βελετάκος.

Αρχισυντάκτες Τμημάτων:

● ΔΙΕΘΝΕΣ: η Έρση Βατού.

● ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ: ο Φώτης Απέργης.

● ΑΘΛΗΤΙΚΟ: ο Στέφανος Κούμπης.

● ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: η Ελένη Μπότα.

Art Director: ο Δημήτρης Λύρας

Θα αρθρογραφούν σε ημερήσια βάση, με αλφαβητική σειρά, οι Γιώργος Καρελιάς, Ξενοφών Μπρουντζάκης, Γιάννης Παντελάκης, Ανδρέας Ρουμελιώτης, Γιάννης Τριάντης.

Κάθε Δευτέρα θα γράφουν ακόμη οι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Σταύρος Λυγερός.

Στην εμπλουτισμένη έκδοση Σαββάτου θα γράφουν επιπλέον οι: Χρήστος Βασιλόπουλος, Κώστας Γιαννακίδης, Θέμης Δαλέζιος, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Μεγγρέλης, Γιώργος Παπαδάκης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ντίνος Σιώτης, Μάνος Στεφανίδης, Διονύσης Τσακνής.

Επιπλέον καθημερινά οι «6 Μέρες» θα δημοσιεύουν άρθρα πολλών γνωστών επιστημόνων, πολιτικών και ανθρώπων του πνεύματος και του πολιτισμού.

Οι δημοσιογράφοι που θα εργάζονται στις «6 Μέρες» είναι οι ακόλουθοι, ανά τμήμα ρεπορτάζ και με αλφαβητική σειρά:

● Πολιτικό: Αντώνης Γαλανόπουλος, Γιακουμής Βαγγέλης, Ελένη Καλογεροπούλου, Δημήτρης Κανελλόπουλος, Μαρία Μητσοπούλου, Γιάννα Μπαλή, Νατάσα Ρουγγέρη, Πάνος Σώκος.

● Οικονομικό: Αντριάνα Βασιλά, Μιχαήλ Γελαντάλις, Γιώργος Δασκαλόπουλος.

● Διεθνές: Μυρτώ Πολυμίλη, Θανάσης Τρομπούκης. Συνεργάτης: Μαρία Καρχιλάκη.

● Ελεύθερο: Γεωργία Βορύλλα, Μαρία Ζαχαροπούλου, Ντίνα Ιωακειμίδου, Βίκυ Καρατζαφέρη, Κώστας Καρτάλης, Γιώργος Κιούσης, Σοφία Kουρεντή, Κώστας Κυριακόπουλος, Μιχάλης Λαγάνης, Αργυρώ Λύτρα, Γιώργος Μαρνέλλος, Στράτος Νούρας, Γιάννα Σουλάκη, Μιχάλης Χαριάτης.

● Πολιτιστικό: Γιάννης Δεληολάνης, Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, Δήμητρα Μυρίλλα, Σταυρούλα Παπασπύρου, Ναταλί Χατζηαντωνίου.

● Αθλητικό: Θεολόγος Αλεξανδράτος, Άρης Ασβεστάς, Ελένη Παπαδοπούλου, Χρήστος Σκούτα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.