Πάνω από 7.000 εισιτήρια πουλήθηκαν για το Γιάννη {Βίντεο}

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ήταν όλοι εκεί. Όλοι για τον Γιάννη.  Ήταν  η ενέργεια που θα έδινε στο Γιάννη αυτό που του πήρε η κακή η τύχη.  Ένα ζευγάρι πόδια. Αν και στο ανάστημα θα είναι πάντα πιο ψηλά από όλους μας, γιατί η μεγαλοψυχία του, συγκίνησε και έφερε κοντά πολλή κόσμο. Δεν πήγε κανείς στη συναυλία από λύπηση.   

Πάνω από 7χιλιάδες εισιτήρια έχουν πωληθεί. Η ανθρωπιά έδειξε ακόμη το πρόσωπο της. Έξτρα από τον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για βοήθεια.

Το  «Live Stage Βοτανικός» είχε γεμίσει από νωρίς, κι ας μην υπήρχαν μεταφορικά μέσα.  Κανένας δεν άργησε στο ραντεβού του.  Η Συναυλία είχε αρχίσει στην ώρα της. Η συγκίνηση έρρεε κυρίως όταν διαβάστηκε το γράμμα που έστειλε ο ίδιος.

Να τι έγραφε:

 «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω  τον συνεργάτη μου – όλους τους ανθρώπους –  όλους τους συγγενείς, που αμέσως μετά το ατύχημά μου πριν προλάβω εγώ να δω τη δύναμή μου με στηρίξανε και μου δείξανε την αγάπη τους με αυτή τη συναυλία. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν να μεταφέρουν στον κόσμο με την μουσική τους τα συναισθήματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πολύ και τέλος μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που στη δύσκολη εποχή που ζούμε χωρίς να με γνωρίζετε βρίσκεστε εδώ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί να έβλεπα τα πρόσωπά σας ένα ένα και να σας χάριζα ένα τεράστιο χαμόγελο. Γιάννης».

Πάρτε μια γεύση από τη συναυλία:

{youtube}oDGHXuzJCFc{/youtube}

{youtube}7VWLMuKKQyo{/youtube}

{youtube}KnvZcVK-NBI{/youtube}

{youtube}YC-VpvKi4Ag{/youtube}

{youtube}Ap_uJ2S9Y5o{/youtube}

{youtube}NoFJ38qBIUM{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.