Νέος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Σκυλλάκος / Μεγάλα πρόστιμα σε ΑΝΤ1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Νέος πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Σκυλλάκος

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου – Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου.

Με την ίδια απόφαση, η οποία δημοσιεύεται στο ΦΕΚ με αριθμό 513/5.11.2012, αντικαθίσταται επίσης το μέλος του ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μαρίνα Ζακυνθινάκη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπαρκούρα.

Πηγή: http://newpost.gr/post/167188/o-antonis-skyllakos-neos-proedros-toy-ape-mpe/

Μεγάλα πρόστιμα σε ΑΝΤ1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV

Αξιοπρόσεκτα πρόστιμα, 100.000 ευρώ έκαστο, επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αφενός στον ΑΝΤ1 αφετέρου στο Μακεδονία TV, καθώς αμφότερα συνεχίζουν να προβάλλουν τα τυχερά παιχνίδια «Τηλεκύβος» και «Call for Cash», δίχως να υπάρχει σχετική άδεια της Εθνικής Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων.

Ακόμη το ΕΣΡ επέβαλε συνολικό πρόστιμο 95.000 ευρώ (15.000 ευρώ, 30.000 ευρώ και 50.000 ευρώ) το Super TV Κορινθίας, αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού, συστηματικά από τον Απρίλιο, δεν αποστέλλουν στο ΕΣΡ στοιχεία για τη ροή προγράμματος.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο «EXTRA Channel» για προσβολή προσωπικότητας, καθώς στην εκπομπή «Αποκάλυψη» στις 13 και 22.3.12 ο παρουσιαστής αναφερόταν στην προσωπική σχέση ενός δημοσιογράφου τον οποίο «φωτογράφιζε».

Τέλος, το ΕΣΡ δεν ενέκρινε την μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΟΝΤΡΑ» (πρώην «Τηλεφώς»).

Η μεταβίβαση αφορούσε 30.000 ονομαστικές μετοχές (το 75% του κεφαλαίου) της εταιρείας «Βιοδιάσωση Ραδιοτηλεοπτική Οικολογική ΑΕ» στην Κυπριακή εταιρεία «Maudie» έναντι του ποσού των 2.320.010 ευρώ. Το ΕΣΡ δεν ενέκρινε την μεταβίβαση επειδή δεν κατατέθηκε σχετικό έγγραφο του ορκωτού λογιστή της κυπριακής εταιρείας ότι δεν έχει εισοδήματα στην Ελλάδα.

Πηγή: http://newpost.gr/post/167169/megala-prostima-se-ant1-kai-makedonia-tV-gia-tyxera-paignia/

ΕΡΤ: 3.450.000 ευρώ για 35 ταινίες

Ποσόν ύψους 3.450.000 ευρώ που αφορά την παραγωγή 35 συνολικά ταινιών διατίθεται από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ως πρώτο πακέτο για τη χρονική περίοδο 2012- 2013 για τη στήριξη του Κινηματογράφου και του θεσμού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η είδηση ανακοινώθηκε την Πέμπτη κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τα χρήματα δεν αφορούν μόνον ταινίες που πρόκειται να γυριστούν αλλά και ταινίες που έχουν γυριστεί ήδη, όπως ο «Αδικος κόσμος», το «Wild duck» και η «Πόλη των παιδιών».

Για όσους ενδεχομένως θεωρούν το ποσόν πολυτέλεια για τα μέτρα της εποχής, την απάντηση έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Νίκος Τέλλης. «Η τέχνη, και ιδίως ο κινηματογράφος, αποτυπώνει τις διεργασίες και τα υπόγεια ρεύματα, δίνει ανάσες για να διαβούμε τις δυσκολίες. Η υποστήριξή του κινηματογράφου εντάσσεται στον κοινωνικό ρόλο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Μέσα από έξι σημεία, παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα της νέας κινηματογραφικής πολιτικής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που αφορά στη στήριξη του Ελληνικού Κινηματογράφου και των δημιουργών του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ., η ΕΡΤ θα επεκτείνει την προγραμματική συμφωνία της με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θετικά μέτρα για την προβολή και προώθηση των ταινιών (διάθεση δωρεάν διαφημιστικού χρόνου, συμμετοχή στα κόστη προβολής και προώθησης ταινιών σε διεθνή φεστιβάλ, παραγωγή ειδικών εκπομπών για την προώθηση της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής κ.α.).

Πρόθεση της ΕΡΤ είναι επίσης να προχωρήσει σε ανταλλαγές πακέτων κινηματογραφικών ταινιών κάθε είδους με άλλους ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς και δικτυώσεις με διεθνείς φορείς για την προβολή, διανομή και προώθηση των ελληνικών ταινιών.

Τέλος ανακοινώθηκε η δημιουργία ετήσιου κινηματογραφικού θεσμού με τον προσωρινό τίτλο «Κινηματογραφικός Μαραθώνιος» στο πλαίσιο του οποίου θα προβάλλονται 100 ταινίες ισάριθμων κινηματογραφικών δημιουργών.

Πηγές: http://newpost.gr/post/167212/ert-3450000-eyro-gia-35-tainies/ / tovima.gr

Η ΕΦΕ για την δημοσιοποιήση φωτογραφιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών – από μη επαγγελματία φωτορεπόρτερ- που αναρτήθηκαν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα και εικονίζονται αστυνομικοί με πολιτικά σε υπηρεσία, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χωρίς να καταγγέλλεται πως διαπράττουν κάποια αξιόποινη πράξη, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας δηλώνει, όπως έχει καταστήσει σαφές και στο παρελθόν, πως είναι αντίθετη με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που σαν τελικό αποτέλεσμα έχουν τη στοχοποίηση προσώπων και όχι τη δημοσιογραφική ενημέρωση.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά και διαχωρίζουμε, ως επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, τη θέση μας από αναρτήσεις και δημοσιεύματα τρίτων όπου δεν τηρούνται οι δημοσιογραφικοί κανόνες δεοντολογίας. Οι φωτογραφίες των επαγγελματιών φωτορεπόρτερ από γεγονότα της επικαιρότητας έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης και μόνο. Το αντικείμενο της εργασίας μας αφορά στα γεγονότα αυτά καθαυτά με γνώμονα την ενημέρωση του κοινού.

Κάθε άλλη διαφορετική χρήση των φωτοειδησεογραφικών εικόνων μας βρίσκει αντίθετους.

Aνακοίνωση της εργασιακής επιτροπής του ΔΟΛ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

ΚΑΛΕΣΜΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11 16.30 & ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11 σταση εργασίας 12-3μμ

Συναδέλφισες,συνάδελφοι,
Χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της6-7 Νοέμβρη και στα μαζικά συλλαλητήρια ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα.Τα μέτρα τελικά ψηφίστηκαν με οριακή πλειοψηφία(153 βουλευτές) κι ενώ το τεράστιο συλλαλητήριο μπροστά στη Βουλή των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών λούζονταν σε βροχή χημικών από τα ΜΑΤ, επίθεση με αντλίες νερού και μια ασταμάτητη νεροποντή που ξέσπασε. Παλεύαμε και συνεχίζουμε ανυποχώρητα, όλοι μαζί ενωμένοι, για τα αυτονόητα δίκια μας, για τις ζωές όλων μας και για ένα αύριο που να μπορούμε να το βιώσουμε με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Η συγκυβέρνηση του Σαμαρά- στην υπηρεσία πάντα του κεφαλαίου- κέρδισε μια «πύρρεια νίκη» και όλοι μαζί μας «ξαναέσωσαν» για πολλοστή φορά και μας υποσχέθηκαν όπως πάντα ότι θα είναι τα «τελευταία» αναγκαία μέτρα…Μετράνε όμως βαριές απώλειες και φυλλορρούν μπρός στην ογκούμενη λαική οργή κι αποφασιστικότητα.

Πολλοί κλάδοι συνεχίζουν τις επόμενες μέρες τις κινητοποιήσεις. Ο σκληρός, αποφασιστικός, ενωτικός και καλά οργανωμένος αγώνας με διάρκεια μπορεί και θα ανατρέψει στην πράξη τα μέτρα κι όσους πασχίζουν να τα επιβάλουν. Στο Σύνταγμα και στο κέντρο της Αθήνας, σε όλα τα συλλαλητήρια στις ελληνικές πόλεις δείξαμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ανατροπή,δεν θα κάνουμε πίσω. Και στην επιχείρηση του δικού μας ομίλου θα δώσουμε σκληρό αγώνα σε κάθε απόπειρα της εργοδοσίας να εκμεταλλευθεί και τα νεα μέτρα, θα υπερασπισθούμε αποφασιστικά τις θέσεις εργασίας και τους μισθούς μας.

Επόμενο ραντεβού μας το καινούργιο Κυριακάτικο απογευματινό συλλαλητήριο που καλούν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, στις 11/11 στις 4.30μμ ενάντια στην ψήφιση του προυπολογισμού του 2013

Μοναδική ελπίδα και κεντρικός στόχος για όλους τους εργαζόμενους είναι να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές κι όσους μας έφεραν μέχρι εδώ, να οργανωθούμε καλά σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Χρειάζεται συνέχιση και ακόμη καλύτερος συντονισμός στις απεργιακές και γενικότερα τις λαικές κινητοποιήσεις. Και ταυτόχρονα χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε καθαρούς στόχους. Να αρνηθούμε να εξαθλιωθούμε για να μη ζημιωθούν οι δανειστές που ζητάνε μέχρι το 2020 να πάρουν 100δις από το ΑΕΠ της Ελλάδος μόνο για τόκους. Να αρνηθούμε να πληρώσουμε κατ’αρχήν τους τόκους – αντίθετα να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι πόροι για δημόσιες επενδύσεις, αλλά και για συντάξεις, υγεία, κοινωνικά επιδόματα. Να διώξουμε την τρόικα που έχει αποστολή να επιτηρεί ότι θα πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια με το αίμα του ελληνικού λαού. Να απαιτήσουμε να επιβαρυνθούν οι πλούσιοι για να κλείσουν τα δημοσιονομικά και εμπορικά ελλείμματα με φορολογία και περικοπές στην πλευρά
του κεφαλαίου.

Μια πραγματικά ελπιδοφόρα πορεία και προοπτική για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα μπορεί να χαραχθεί μόνο σε αλληλεγγύη με τους εργαζόμενους των άλλων χωρών, ιδιαίτερα με όσους στην ΕΕ αντιμετωπίζουν κι αντιπαλεύουν παρόμοιες πολιτικές λιτότητας κι ολέθρου, στο Νότο και στην περιφέρεια.

Στα πλαίσια αυτά ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ την Πανευρωπαική (κυρίως στο Νότο) Απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 14 Νοέμβρη ενάντια στη λιτότητα, μια ουσιαστική και ελπιδοφόρα κλιμάκωση και γενίκευση των συνεχών σκληρών αγώνων μας απέναντι σ όσους μας φορτώνουν τη χρεοκοπία τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ 12-3μμ την Τετάρτη 14/11 και στο Συλλαλητήριο 1μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Σύνταγμα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΟΛ

Τα Σωματεία για τις παράνομες μεταβιβάσεις τίτλων από τον όμιλο Λυμπέρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων

Ο Όμιλος Λυμπέρη με μια ηλεκτρονική επιστολή προς τους εργαζόμενούς του ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του έτσι απλά, χωρίς καμιά εξασφάλιση για τις οφειλές του, χωρίς να αναλαμβάνει καμιά ευθύνη και με δήθεν δραματικούς τόνους. Οι περίπου 200 εργαζόμενοι ( μισθωτοί, αμειβόμενοι με ΔΠΥ) που είχαν απομείνει στον Όμιλο και δούλευαν απλήρωτοι τους τελευταίους 4 μήνες, αφού είχαν υποστεί αλλεπάλληλες περικοπές αποδοχών το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν εξαναγκαστεί παράνομα σε εφαρμογή εκ περιτροπής εργασίας και όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες που έχουν σωρευμένες οφειλές πολλών χιλιάδων ευρώ, αντί για μια οποιαδήποτε διαβεβαίωση, εισέπραξαν φληναφήματα περί «τιμωρίας από τις τράπεζες» λες και είναι μέτοχοι που ενημερώνονται για την πορεία των επενδύσεών τους.

Η αποκάλυψη των ήδη ειλημμένων αποφάσεων, με τη σχεδιασμένη από καιρό μεταβίβαση τίτλων και εργασιών σε «τρίτες» εταιρείες αποδεικνύουν ότι οι εκκλήσεις του παρελθόντος, οι διαβεβαιώσεις και τα αλλεπάλληλα σχέδια αποτελούσαν απλά «στάχτη στα μάτια» των εργαζομένων και σκόπιμο αποπροσανατολισμό.

Οι Ενώσεις του Τύπου καταγγέλλουν ως παρελκυστική την τακτική των ιδιοκτητών του Ομίλου, καταδικάζουν την άρνησή τους να έρθουν σε οποιαδήποτε συνεννόηση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και διακηρύσσουν προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν τετελεσμένα.

Η μεταβίβαση τίτλων παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια και την προσωρινή διαταγή που έχουν κερδίσει για μη μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας σχεδίαζαν από καιρό την «απόδραση» από το κτίριο στο Κορωπί για να βρεθούν ενδεχομένως πίσω από τα διάδοχα σχήματα.

Οι Ενώσεις επίσης καταγγέλλουν την συμπαιγνία μεταξύ των εργοδοτών των ΜΜΕ, οι οποίοι επιδεικνύοντας πρωτοφανή «αλληλεγγύη» σπεύδουν να στηρίξουν την αυθαιρεσία της οικογένειας Λυμπέρη. Ο Όμιλος Φιλιππόπουλου προσφέροντας στέγη για την εγκατάσταση κάποιων από τους τίτλους που ανήκουν στις εκδόσεις Λυμπέρη και η παντελώς άγνωστη Alpha Publishing που είχε συσταθεί πριν από 8 μήνες (συμφερόντων Κοντομηνά) προσφέροντας το κατάλληλο εταιρικό κέλυφος για να συνεχιστεί η απλήρωτη εκδοτική δραστηριότητα. Ακόμη και οι ελάχιστοι από τους εργαζόμενους του Ομίλου που κλήθηκαν να εργαστούν στους τίτλους που μεταφέρθηκαν υπό το «νέο σχήμα», επιλέχτηκαν από την ίδια την κ. Μακρή — Λυμπέρη, η οποία έχει εγκατασταθεί σε κτίριο του κ. Φιλιππόπουλου.

Μάλιστα εξαναγκάστηκαν να αποποιηθούν δικαιωμάτων τους, ενώ εγκαταστάθηκαν σε νέα διεύθυνση χωρίς να έχουν λάβει καμιά εργασιακή διασφάλιση.

Οι Ενώσεις του Τύπου είναι αποφασισμένες να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τα δικαιώματα των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο νομικό και συνδικαλιστικό μέσο κατά όλων των επιχειρήσεων που συνδέονται με την οικογένεια Λυμπέρη.

Ζητάμε να σταματήσει κάθε διαδικασία μεταβίβασης και εκποίησης περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να επιβάλουν την τήρηση της νομιμότητας και των δικαστικών αποφάσεων.

Καλούμε επίσης τις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Εργασίας και το ΙΚΑ να ελέγξουν τη νομιμότητα των κινήσεων και την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας. Ιδιαίτερα καλούμε το ΕΤΑΠ ΜΜΕ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίσει τις τεράστιες οφειλές των Εκδόσεων Λυμπέρη προς το ταμείο που υπερβαίνουν τα 2,8 εκατ. ευρώ.

Προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα στηρίξουμε τις διεκδικήσεις των εργαζομένων κατά οποιασδήποτε τρίτης εταιρείας εμφανίζεται ως διάδοχος ή συνεχιστής των εκδοτικών και άλλων δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι Ενώσεις κηρύσσουν 48ωρη προειδοποιητική απεργία από τις 06.00 π.μ. της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2012 έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2012 σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Λυμπέρη και καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στο συγκρότημα του Κορωπίου τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι Ενώσεις καλούν όλους τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που ανήκουν στον Όμιλο Λυμπέρη, αλλά και σε κάθε συνδεδεμένη εταιρεία (Τεχνικές Εκδόσεις, Δέσμη κ.λπ.) να βρίσκονται σε επιφυλακή και σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να επιδείξουν αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συναδέλφους και να μη δεχτούν να λειτουργήσει άλλη μια πειρατική επιχείρηση στα ΜΜΕ με τον ιδρώτα και τον κόπο εκατοντάδων συναδέλφων.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ENΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΤ1: Παρουσίαση του προγράμματος 2012-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ1

Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2012-2013.Το καθιερωμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, αυτή τη χρονιά είχε τον πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού ο ΑΝΤ1 μας υποδέχτηκε σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να θυμίζει φιλικό σπίτι.

Η παρουσίαση ακολούθησε πιστά το concept και την αισθητική της νέας καμπάνιας του σταθμού. Ανέδειξε και πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο το περιεχόμενο του προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2012 – 2013.

Με 12 ελληνικές παραγωγές στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση, αλλά και κορυφαίες σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2012-2013 φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες και αξιόλογες προτάσεις!

Η παρουσίαση άνοιξε με το κομμάτι της Ενημέρωσης. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη και τη μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, στοχεύει στην πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού, στην αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά των εξελίξεων, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία της είδησης. Με ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, μας μεταφέρει καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Ακολούθησε το Πρωινό ΑΝΤ1. Ο απόλυτος κυρίαρχος πρωινής ζώνης, Γιώργος Παπαδάκης καθημερινά 7-11, μαζί με τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αθλητική ενημέρωση για άλλη μια χρονιά έρχεται στους δέκτες μας με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων EUROPA LEAGUE.

Με Αγάπη για 6η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει καθημερινά για πράξεις αγάπης, που στόχο έχουν τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο ΑΝΤ1 για άλλη μια χρονιά δίνει έμφαση στην εύστοχη σάτιρα και το καυστικό χιούμορ!

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς με Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Κλασικά αγαπημένοι, οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ επιστρέφουν φέτος κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 11 το βράδυ και συνθέτουν την ομάδα που… πετάει!

Όλα κι όλα, στον ΑΝΤ1 η επικαιρότητα και η σάτιρα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό! Με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού τα βλέπουμε ΟΛΑ και αυτή τη σεζόν… 2 φόρες την εβδομάδα!

ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το talk show με το αιχμηρό χιούμορ και τις αποκαλυπτικές εξομολογήσεις επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, φέτος 3 φορές την εβδομάδα!

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι του ΑΝΤ1, επιστρέφει το show που έχουμε λατρέψει! DANCING WITH THE STARS ΙΙΙ λοιπόν, ξανά κοντά μας, με 14 υπέρ-αγαπημένους celebrities και την πιο απολαυστική κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από: την Κάτια Δανδουλάκη, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα, τη Γκαλένα Βελίκοβα.

Νέα προγράμματα έρχονται στο ANT1 Prime Time για να συναρπάσουν τους τηλεθεατές κάθε ηλικίας!

Παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν συνθέτουν… το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου! THE BIGGEST GAME SHOW OF THE WORLD, το παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ.

Extreme δοκιμασίες, ερωτήσεις γνώσεων και πολλή αγωνία για τους δημοφιλείς celebrities, παίζουν στο ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, με τον Γιώργο Λιανό.

WANTED! Μια 4μελής παρέα κάνει το πιο ξεκαρδιστικό prank show της τηλεόρασης. Γελάστε με την καρδιά σας. Μαζέψτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και χορτάστε πλάκα!

Καθημερινά στις 17:00, το FTHIS στην TV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή φέρνει την είδηση… σε αποκλειστικότητα.

Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει και είναι σκέτη… αμαρτία! ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ, αγαπημένη ελληνική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 και φέρνει έναν έρωτα… αποκάλυψη!

Όσο για Prime Series, ο ΑΝΤ1 έχει και φέτος τις πιο δημοφιλείς σειρές! GREY’S ANATOMY, ο 8ος κύκλος σε Α’ τηλεοπτική προβολή! Η ιατρική σειρά που έχουμε λατρέψει θα κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει… δυνατά με όλα τα νέα επεισόδια, μόνο στο ΑΝΤ1 Prime Series. THE PACIFIC. Η Πολεμική μίνι σειρά με τη σφραγίδα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τομ Χανκς και του Γκάρι Γκέτζμαν έρχεται για να παίξει δυνατά και να κάνει τη διαφορά! TRUE BLOOD 4. Νέα επεισόδια έρχονται και φέτος στο ΑΝΤ1 Prime Time με την cult σειρά που συνεχίζει να συγκεντρώνει βραβεία και fans και σε όλο τον κόσμο. ENTOURAGE. Βραβευμένη με 4 ΕΜΜΥ και με μία Χρυσή Σφαίρα, η σειρά έχει συμπληρώσει 7 κύκλους στην Αμερική και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. MERLIN 4. Οι ξιφομαχίες, τα ξόρκια και οι περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, επιστρέφουν στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης υπερπαραγωγής του BBC για να μας «μαγέψουν»… ξανά!

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ. Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια και δυνατή πλοκή, συνθέτουν την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Sunday nights με Sunday movies στον ΑΝΤ1! Γέλιο, δράση, σασπένς, συγκίνηση, έρωτας τα κυριακάτικα βράδια μας… όλα παίζουν: LITTLE FOCKERS, SHREK FOREVER AFTER: THE FINAL CHAPTER, MADAGASCAR 02: ESCAPE 2 AFRICA, DINNER FOR SCHMUCKS, RANGO, TRUE GRIT, SHE’ S OUT OF MY LEAGUE, THOR, MEGAMIND, NO STRINGS ATTACHED, THE LAST AIRBENDER, THE LOVELY BONES, MORNING GLORY, HOW TO TRAIN YOUR DRAGON.

Έχει ενδιαφέρον, έχει πλάκα, έχει σασπένς, έχει όλα τα hot trends και έχει πάντα κάτι νέο να μοιραστεί μαζί μας! ANT1 WEB TV PLUS, όλα όσα μας ενδιαφέρουν, είναι μέσα! Εδώ βρίσκουμε τις πιο super νεανικές web series, αλλά και ξεχωριστές εκπομπές με πλούσια θεματολογία. Ο συναρπαστικός κόσμος της digital επικοινωνίας του ΑΝΤ1 περιλαμβάνει:

THE BAND PROJECT 2

http://www.antenna.gr/webtv/thebandproject/

Πρόκειται για ένα rockumentary, που περιγράφει τη δράση και το έργο -μιας άγνωστης μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό- μουσικής μπάντας. Παρακολουθεί την προσπάθεια των νέων καλλιτεχνών να διαδώσουν τη μουσική τους και να κερδίσουν την αναγνώριση, αλλά… και πολλούς fans!

BIKE STORIES

http://www.antenna.gr/webtv/bikestories/

O ANT1 WEBTV Plus ακολουθεί τα πιο fresh trends της εποχής και μας φέρνει την εκπομπή must για τους λάτρεις του ποδηλάτου… και όχι μόνο!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.antenna.gr/webtv/kalimouellada/

Ο Γιώργος Καραμέρος, μας ξεναγεί στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας.

THE FLATMATES

http://www.antenna.gr/theflatmates

Μέσα από πεντάλεπτα επεισόδια από τον 1ο έως τον 4ο κύκλο, βλέπουμε τη ζωή μιας παρέας τριών φοιτητών που συγκατοικούν στην Αθήνα.

THE CUT

http://www.antenna.gr/thecut

Η νεανική web σειρά με την υπογραφή του BBC, επικεντρώνεται στη ζωή 4, εξαιρετικά διαφορετικών έφηβων, που ζουν στο Λονδίνο.

STICK AROUND

http://www.antenna.gr/stickaround

Η παρέα του Stick Around και είναι αυθόρμητοι, αισιόδοξοι, φιλόδοξοι αλλά πάνω απ’ όλα… «κολλημένοι» με τη ζωή, όπως κι αν τους τα φέρνει!

SINGS OF LIFE

http://www.antenna.gr/webtv/sol/

Το «Signs of Life» είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή δραματική σειρά οκτώ επεισοδίων με πολύ μυστήριο και ξεχωριστή πλοκή.

PINK

http://www.antenna.gr/pink

Αγωνιά και σασπένς από τη web σειρά που έχει βραβευτεί με ένα Streamy Award για «Best Directing for a Dramatic Series» και έχει κερδίσει και μία υποψηφιότητα στην κατηγορία «Best Cinematography in a Web Series».

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησαν: ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1TV και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1ΤV Γιάννης Λάτσιος, η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Νανή Τράκα και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, μεταξύ άλλων τόνισε: «Στον ΑΝΤ1 TV ολόκληρη η ομάδα έχει τον ίδιο βηματισμό, βασιζόμενο σε ξεκάθαρες κατευθύνσεις. Υλοποιούμε εξορθολογισμό των δαπανών, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να είμαστε υπερήφανοι για οτιδήποτε βγαίνει στον αέρα και μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα με νέες δραστηριότητες και αρκετές νέες εταιρίες internet. Πάνω απ’ όλα όμως, δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους τηλεθεατές που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από το πρόγραμμά μας, φέρνουμε σε όλα τα σπίτια εικόνες, ιστορίες, ειδήσεις, πρόσωπα, συναισθήματα. Αυτό αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη ευθύνη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο οποίος τόνισε πως παρά τις δυσκολίες της εποχής, εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες δημιουργικής εξέλιξης, καινοτόμων ιδεών και ξεχωριστών προγραμμάτων στον χώρο της τηλεόρασης. Κάτι που πρόκειται να διαπιστώσουμε και μόνοι μας από τη νέα σεζόν, στον ΑΝΤ1.

Ακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1TV και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Στρατής Λιαρέλλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που ακολουθεί στρατηγικά ο ΑΝΤ1, καθώς στοχεύει στην ποιότητα και στην ποικιλία του προγράμματός του, στις δημιουργικές ευκαιρίες και φυσικά ικανοποίηση του τηλεοπτικού κοινού. Τόνισε τον σπουδαίο ρόλο του Γιώργου Παπαδάκη όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΝΤ1, ευχαρίστησε τη Μαρία Χούκλη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, μίλησε για την ποιότητα των προγραμμάτων που ξεκινούν τη νέα σεζόν, αλλά και υποσχέθηκε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1TV Γιάννης Λάτσιος, οποίος μιλώντας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού τόνισε τον καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα του. Δυνατές σειρές, ξεχωριστές παραγωγές, μεγάλες επιτυχίες, είναι μόνο κάποια απ’ όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες, προσκεκλημένοι, Διευθυντές και στελέχη του ΑΝΤ1 αντάλλαξαν απόψεις και γνώμες. Συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα και με καλή διάθεση απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στην καινούργια σεζόν και στις νέες εμπειρίες που αυτή θα φέρει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αυτή τη σεζόν, ο ΑΝΤ1 προσπερνά τις καθιερωμένες πρακτικές επικοινωνίας και επιλέγει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό: να βρεθεί… back to basics! Μας υπενθυμίζει πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα και μας προτρέπει να απολαμβάνουμε τις μικρές καθημερινές στιγμές μας, να χαμογελάμε, να είμαστε αισιόδοξοι και θετικοί!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.