Το ”Οχι” κ. Μητσοτάκη ήταν του ελληνικου Λαού και οχι του Σύριζα…

Zappeio44
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη και το πόσο σημαντική είναι αυτή η συνύπαρξη, κάνοντας εκτενή αναφορά στον ρόλο που έπαιξε η Ν.Δ. και προσωπικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια στην Ε.Ε και την επίσημη έναρξη του δημοσίου διαλόγου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε δυσάρεστο διάλειμμα την περίοδο του 2015, όταν έγινε το δημοψήφισμα υπό το εκβιαστικό δίλημμα από την Ευρώπη περί εξόδου ή παραμονής, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τ’ άλλα βρήκε και πάλι την ευκαιρία να ευλογήσει τα γένια του για το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Ε.Ε. αλλά και για τα εμβόλια.

«Είμαι υπερήφανος γιατί μαζί με άλλους 8 ηγέτες πρωτοστατήσαμε στην ίδρυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης. Αυτό θα είναι και ο οδηγός μας, όλες τις επόμενες δεκαετίες. Όπως περήφανος νιώθω για τη συμβολή μας και σε δύο άλλα μεγάλα βήματα προς τη μετα-Covid εποχή. Την από κοινού προμήθεια εμβολίων και την έκδοση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Covid, που θα επιτρέψει και πάλι στους πολίτες μας να ταξιδέψουν με ασφάλεια. Γιατί αυτά ήταν, κατά τη γνώμη μου, τα δύο κορυφαία επιτεύγματα της Ευρώπης για την υπέρβαση της υγειονομικής κρίσης, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/ekdilosi-gia-ta-40-hronia-apo-tin-entaxi-tis-elladas-stin-ee

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.