Η Ελένη Καραϊνδρου στην Εσθονία

helene_karaindrou1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία της στις 9 Νοεμβρίου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής και στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης,

η Ελένη Καραΐνδρου αναχωρεί για το Ταλίν, όπου στις 23/11 θα δώσει συναυλία με την περίφημη Ορχήστρα Δωματίου της πόλης σε διεύθυνση του διάσημου αρχιμουσικού Τόνι Καλιούστε (Tõnu Kaljuste), μόνιμου συνεργάτη του Arvo Pärt και της ECM.

Με την Ελένη που θα παίξει πιάνο ταξιδεύουν τρεις μουσικοί μεταξύ των οποίων ο κορυφαίος ομποίστας Βαγγέλης Χριστόπουλος.

Στα άμεσα πλάνα της Ελένης είναι η έκδοση του νέου της CD από την ECM New Series, Με τον Jan Garbarek, την Kim Kashkashian, τον Βαγγέλη Χριστόπουλο και την Καμεράτα σε διεύθυνση Αλέξανδρου Μυράτ.

Το CD που είναι ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία της συνθέτριας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Νοέμβριο του 2010, περιλαμβάνει μουσικά θέματα για το θέατρο αλλά και νέες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, πρώτα στην Ελλάδα από τη Μικρή Άρκτο στις αρχές Γενάρη. Θα ακολουθήσουν οι άλλες χώρες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.