“They come from the west…” στο Stigma Lab

they_come_from_west_stigmalab_afissa1
Facebook
Twitter
LinkedIn

They come from the west…
Street art exhibition @ Stigma Lab

Διάρκεια Εκθεσης: 1 December until 24 December
Εγκαίνια Έκθεσης: 1 December at 20:00 – 24:00

6 καλλιτέχνες, οι οποίοι προέρχονται από το Γαλλικό γκράφιτι και Street Art κίνημα συμμετέχουν από κοινού για να παρουσιάσουν την πολυμορφία της γαλλικής αστικής τέχνης.

6 διαφορετικά εικονογραφημένοι κόσμοι συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύμπαν. Από καθαρά γκράφιτι σε στένσιλ και αφίσες, η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφίζει ένα πορτραίτο του γαλλικού ” Artivism “.

Dely
Γάλλος γκράφιτι καλλιτέχνης από το 1992, Dely Lobster έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ένα προσωπικό και εκλεπτυσμένο στυλ, μεταξύ των ομάδων Le Lotus, AKV και PM που είναι μέλος. Ο διάφορες παραγωγές του εμφανίζουν πολύ σθένος και μεγάλες επιρροές: εκτελεί γράμματα καθώς και χαρακτήρες.Η τελευταία του δουλειά “Brick delyrium” μετατρέπει το τούβλο σε πραγματικό, σχεδόν ανθρώπινο, σε μια σκοτεινή και διαγαλαξιακή ατμόσφαιρα.

Djalouz
Η έμπνευση προήλθε από αραβικές και ασιατικές καλλιγραφίες. Djalouz προσπαθεί να συνθέσετε μια αρμονία μεταξύ των μορφών και και τόπων,των τοίχων, δαπέδων, γωνιών και ρωγμών. Ο ίδιος θέλει να σπάσει τις γραμμές, πέρα από την απλή επιτοίχια ζωγραφική, παίζοντας με το περιβάλλον που περιβάλλει τη ζωγραφική του. Ο ίδιος προσαρμόζεται διαφορετικά κάθε φορά ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.

La Boukle
μετά το βάψιμο τοίχων με οργανικά στυλ γραμμάτων για χρόνια, ξεκίνησε ένα έργο ζωγραφικής σε καμβά αναπτύσσοντας ένα αφηρημένο στυλ στο οποίο παραμένουν οι γκράφιτι ρίζες του.

Oré
για πολλά χρόνια αρχίζοντας το 1989, είχε διαδοθεί το όνομά του εμφανίζοντας γραμματοσειρές στην κάθε είδους επιφάνεια υλικών που η πόλη θα μπορούσε να προσφέρει στον ίδιο. Κατά τη διάρκεια διαφορετικών ταξίιδιών στο Μεξικό, ανακάλυψε τον “φτερωτό φίδι ” που ονομάζεται Quetzalcóatl, το οποία θα γίνει το βασικό χαρακτηριστικό στο γραφικό σύμπαν του. Εκτός από τις τοιχογραφίες και τις εκθέσεις, επικολλά το Quetzalcóatl στα τοιχώματα των μεγάλων πόλεων της Γαλλίας, και στους δρόμους των ξένων πόλεων που έχει επισκεφθεί(Αθήνα, Βερολίνο, Μπιλμπάο, Βρυξέλλες, Αμβούργο,το Μεξικό, το Βανκούβερ).

Spliff Gâchette
ένας νεαρός “an-artist”, όπως δηλώνουν οι Ντανταιστές. Αγωνίστηκε ενάντια στην κοινωνική αδικία για πολλά χρόνια με τον καλύτερο όπλο, τα stencils. Κυρίως ακόμα έξω από τις Γκαλερί ,ο Spliff παρουσιάζει την νέα παραγωγή του από αφίσες και κουτιά πούρων από την Κούβα.

War
ζωγράφος τοίχων από το 1996 …

Πόλεμος, μια φρικτή λέξη λογομαχίας έξω στους τοίχους. Ωστόσο, μια λέξη που σημαίνεικαθημερινή πραγματικότητα στην εστία. Φυσικά, μπορούμε πάντα να ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την πραγματικότητα.

Ο πόλεμος!, ένας φόρος τιμής στο τραγούδι του Bob Marley , εμπνευσμένο από την ομιλία του Haile Selassie που δόθηκε στην συνάντηση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Πόλη της Νέας Υόρκης το 1963 και στην οποία ο ίδιος κάνει έκκληση ειρήνης και ισότητας για την ανθρωπότητα. Ο πόλεμος! Είναι μία πολύχρωμη κραυγή. Ο πόλεμος! Είναι ένα σταγμένο ουράνιο τόξο πάνω στα γκρίζα τείχη των πόλεών μας.

FB event:
http://facebook.us5.list-manage.com/track/click?u=3df6736cdebdfec6b7d920b7c&id=62f97aef0a&e=805ce688e6


Address:
Andrea Metaxa 4 ,
Exarhia District 10681,
Athens, Greece
Tel: +30 6972087530 (tel: +306972087530)
+30 6948485845 (tel:%2B30%206948485845)
E-mail: info@stigmalab.gr

Facebook Page: StigmaSquad
(http://facebook.us5.list-manage.com/track/click?u=3df6736cdebdfec6b7d920b7c&id=0a310a5910&e=805ce688e6)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.