Οι σεξουαλικές ατάκες του κύριου Πάγκαλου στο MEGA

goundouna_2
Facebook
Twitter
LinkedIn
             

Της Δήμητρας Γκουντούνα

Μας περιγελούνε. Βγαίνουνε στις εκπομπές τους και μας μιλάνε με τόση περιφρόνηση… και συμπεριφέρονται και συνομιλούν  σαν να μας φτύνουν  μες από κρύσταλλο η γυαλί, όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις. Καμιά αλήθεια. Τώρα μάλιστα άρχισαν να χυδαιολογούν και μπροστά στα μάτια μας… και εμείς που  νομίζαμε ότι τα έχουμε δει μέχρι τώρα όλα. Ο κ. Τατσόπουλος, μας υπενθύμισε ότι έχει πάει με τον μισό γυναικείο πληθυσμό. Ο άλλος μισός τον περιμένει…. «θού Κύριε, φυλακή τω στόματί μου».

 Και να φαντασθείτε ότι ήταν και από τους αγαπημένους μου συγγραφείς. Τι την θέλει την πολιτική;;;; Ενώ ο κ. Πάγκαλος, πολιτικός από γεννησιμιού του  -ηταν πολύ νέος τότε που δοκίμαζε τις ικανότητες του στο ερασιτεχνικό θέατρο- άρχισε να κλείνει το ρήμα «Γα…αω»  περιχαρής στην πρωινή Κυριακάτικη εκπομπή του MEGA. Οι συνάδελφοι Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης γέλασαν στην αρχή από ευγένεια και στη συνέχεια ο σεμνός Ιορδάνης προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη. Εκείνος, όμως  σκέφθηκε τον ποιητή Κανά που έλεγε σε κάποια στροφή για το …κα…????????????

Μου έπεσε ο καφές από τα χέρια – και ήταν από τις λίγες φορές  που τον είχα πετύχει. Βρε λέω μέσα μου νότος πάλι ο Μπολιβάρ, δεν κατάφερε να κάνει πολιτική επανάσταση και ετοιμάζεται για σεξουαλική. Πάντα μ’ εκπλήσσει αυτός ο άνθρωπος. Τώρα γιατί μου ήρθε στο κεφάλι ο Οτσαλάν;;; Ίσως γιατί δεν μου έχει φύγει η πικρή γεύση ακόμη από το στόμα μου με τον αδέξιο χειρισμό, σχεδόν παράδοση, του Κούρδου ηγέτη στους Τούρκους. Μα προς θεού τι συνειρμοί είναι αυτοί πρωί πρωί… . Έκανε αντίσταση και τότε ο κ. Πάγκαλος Αλλά ας μην τον αδικώ στη συνέχεια της εκπομπής και μετά από τα βιαστικά διαφημιστικά μηνύματα  άρχισε να κάνει κριτική σ’όλα τα κόμματα και στο ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως  γιατί βλέπεις είναι αμερόληπτος ο άνθρωπος. Αλλά δεν μου εξήγησε γιατί με την πολιτική τους σχεδόν όλοι οι πολιτικοί στέλνουν στην απαξία κάθε δημοκρατική λειτουργία; Γιατί οδηγούν  έναν ολόκληρο Λαό στην διαμαρτυρία, στην κριτική και στο ανάθεμα; Δεν μου εξήγησε  γιατί στενοχωριέται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής; Έτσι είπε, στενοχωριέται. Δεν ρίχνουν αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί  νερό στον  μήλο  της αντίδρασης; Ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη; Όλη η ευθύνη είναι δική μου; Δική σας; Ας είναι … τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου που θα νιώσουμε τα  μέτρα στο πετσί μας θα δούμε αν μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μας λοιδορούν. Αϊ στο καλό πια…..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.