Βασίλης Γισδάκης και Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου από 6 Δεκεμβρίου στην Ανδρομέδα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Βασίλης Γισδάκης, δεν χρειάζεται συστάσεις. Άξιος συνεχιστής ως ερμηνευτής του γνήσιου ύφους της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι, στο εν λόγω πρόγραμμα ακροβατεί μεταξύ ρεμπέτικου, έντεχνου και ροκ ρεπερτορίου και μας ξεδιπλώνει όλες τις μουσικές του πτυχές.

Γνωστές και οι αξιόλογες μουσικές του συμπράξεις με τη Μαρία Φαραντούρη, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Σωτηρία Λεονάρδου και άλλους. Με την αφηγηματική μα πάνω από όλα παραστατική φωνή και παρουσία του στη σκηνή, έχει κερδίσει απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό.

Τον πλαισιώνει η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου. Ξεκινώντας από την ιδιαίτερή της πατρίδα την Κύπρο και έχοντας ως παρακαταθήκη τη μουσική μας παράδοση και όχι μόνο (γράφοντας μουσική για θεατρικές παραστάσεις, συμμετέχοντας στη δισκογραφία, ερευνώντας και διδάσκοντας), η Μικαέλλα διαγράφει μια προσεγμένη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι. 

Οι κοινές τους εμφανίσεις επικεντρώνονται στην αλήθεια και των δύο. Δύο ξεχωριστές μουσικές οντότητες, ενώνουν τις διαφορετικότητες τους με ακούστικ διάθεση, για να ξαφνιάσουν, να συγκινήσουν και εν τέλει να επικοινωνήσουν στη φιλόξενη μουσική σκηνή ”Ανδρομέδα”.

Μουσική σκηνή Ανδρομέδα

(Γιάννη Ρίτσου 16, Αγρίνιο)

Από 6/12 και κάθε Πέμπτη, ώρα 22.30 .

τηλ. κρατήσεων: 2641058830

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.