Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Ατενέουμ

bazaar athenaeum dec 2012a
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το καθιερωμένο 35 χρόνια τώρα, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ατενέουμ από τις 12 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Ατενέουμ προετοιμάζει, όπως κάθε χρόνο, το Παζάρι του. Με μεράκι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών η μεγάλη αίθουσα συναυλιών του κτιρίου στην οδό Αδριανού 3, θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα ζεστό, αισιόδοξο κόσμο, με το αναγκαίο κέρασμα των φιλόξενων οικοδεσποτών, σε όσους θα περάσουν το κατώφλι του για να βρουν ότι καλαίσθητο και χειροποίητο μπορεί να ομορφύνει και τις φετινές γιορτές. 

Μαρμελάδες σπιτικές, αισθαντικό σπιτικό Κρητικό ρακί, πολύχρωμο μυρωδάτο ξύδι, άσπρο και κόκκινο κρασί, παραδοσιακά λικέρ, και γλυκά του κουταλιού, όλα υπέροχα φτιαγμένα από το Ατενέουμ.
Και βέβαια, όπως πάντα, βιβλία, c.d. και DVD, χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διεκδικούν το ενδιαφέρον όλων για την ενίσχυση των σπουδαστικών βοηθημάτων, των σεμιναρίων και των μουσικών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός φορέας Ατενέουμ.

Bazaar Athenaeum
12-31 Δεκεμβρίου 2012
Αδριανού 3, Θησείο (απέναντι από το σταθμό του τρένου)
Τηλ.2103211987-49-55

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 11π.μ. – 7μ.μ.
Κυριακές, Παραμονή Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και από 27- 31/12: 11π.μ. – 4μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.