Έρχεται ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ στην μεγάλη οθόνη με Φιλιππίδη και Σκιαδαρέση

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Επιστρέφει από 14 Μαρτίου  2013 η Καραγιάννης – Καρατζόπουλος στην μεγάλη οθόνη στην ταινία του Χρήστου Δήμα σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού
Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη  Καπώνη :«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Πρόκειται για την κωμωδία της χρονιάς με τον  σκηνοθέτη της Νήσος 1 (Χρήστος Δήμας), τους παραγωγούς μεγάλων επιτυχιών, όπως Πολίτικη Κουζίνα, Λούφα και Παραλλαγή, Ηλίας του 16ου, τον Πέτρο Φιλιππίδη και ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών, σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, Κων/νας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφο.
Tην μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Goin’ Through και το soundtrack θα κυκλοφορήσει από την Universal.

Η  ταινία  απαρτίζεται από ένα λαμπερό cast : με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ρόλο του Ακάλυπτου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο ρόλο του κολλητού του Μάκη, γνωστού και ως Τίγρη. Ως γυναίκες των δύο φίλων η Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου.  Πιστή βοηθός η Αθηνά Μαξίμου, και εντυπωσιακή Ζέτα η Τζένη Θεωνά.

Ως απίθανος οργανωτής αποδράσεων και άλλων ειδικών αποστολών Πέτρος ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως σιδηρά Υπουργός η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, επιχειρηματίας μοναχός Ιάκωβος  Γιώργος Σουξές, Σουλτάνος ο  Κώστας Βουτσάς, Αρχιφύλακας ο Αντώνης Λουδάρος και σοφός μπάρμαν ο Γιάννης Στεφόπουλος, Βασικοί χαρακτήρες μιας ιστορίας με πολύ γέλιο, συναίσθημα και σασπένς.

Σύνοψη

Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει».
Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.
Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν  ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Σενάριο : ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΧΑΛΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΙΑΦΟΣ
Εταιρία Παραγωγής: VIEW MASTER FILMS
Εκτέλεση Παραγωγής: CL PRODUCTIONS
Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ          

Με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Βασιλική Ανδρίτσου ,Τζένη Θεωνά,Θανάση Βισκαδουράκη, Αντώνη Λουδάρο και πολλούς άλλους

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.