Ένα μοναδικό ρεσιτάλ Πιάνο – Φωνή στο «Ρυθμός Stage» με την ΗΡΩ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο «Ρυθμός Stage» παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση “Μόνο Εμείς’’ την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή,
που θα συζητηθεί!
Μ’ ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στ. Γερ. Ευαγγελάτος) και με ένα πρόσφατο c.d. με τίτλο “Ψύχραιμα”, η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί στον όμορφο  χώρο του Ρυθμού για μια παράσταση – έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο της και τον κόσμο της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα και καινούργια τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και ξένα κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, που αποδίδει όπως καμία άλλη τραγουδίστρια.  Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές και με  μοναδικούς, αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Τραγούδια που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος!  Μόνο με ένα πιάνο και την υπέροχη φωνή της!

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «Άτιμα τα πράγματα», όμως «Έτσι είμαι εγώ»
και «Έτσι είναι οι σχέσεις», μία «Απογείωση», αλλά… «Κοίτα με, αντέχω», η ζωή είναι γεμάτη «Χρώματα» και αυτό δεν το «Αλλάζω», γι’ αυτό «Ψύχραιμα» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «Είμαι ένα πουλί που το έλεγαν αγάπη».

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει στο κοινό της!

«Ρυθμός Stage»
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmos-stage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Ρυθμό:
Αλέξανδρος Καραμαλίκης – akaramalikis@gmail.com

Οργάνωση – Πληροφορίες:
Artway – Technotropon
www.liveartway.com
Τηλ. 210 5157977, e-mail: liveartway@yahoo.gr
Υπ. Επικοινωνίας για την Ηρώ: Έλλη Ρουμπέν –, erouben@yahoo.gr
Έλενα Χριστάκου -, e-mail: elenachristakou@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.