Ένταση στη Βουλή, μεταξύ βουλευτών της ΝΔ, της ΧΑ και των ΑΝΕΛ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένταση ανάμεσα βουλευτών της ΝΔ, της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ προκλήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, στον απόηχο των καταγγελιών του Ηλία Κασιδιάρη και της παραίτηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Αφορμή της έντασης στάθηκε η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκου που έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τα χθεσινά. Η αναφορά ωστόσο σε εμπλοκή και του Αντώνη Σαμαρά εξόργισε τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ στο επεισόδιο παρενέβησαν με οργή και οι παριστάμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι αντιδρώντας με φωνές και χειρονομίες. “Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή” φώναξε ο Νίκος Μίχος ενώ ο Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει ότι ο Σαμαράς είναι φασίστας.

Η ένταση επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα και τη «σκυτάλη των κατηγοριών» πήρε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή φωνάζοντας: “Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους”.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους και έκοψε εκεί τη συζήτηση λέγοντας: “δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι”

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.