Αλλάζει ο Καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Vroxi thumb large 2 768x480
Facebook
Twitter
LinkedIn

 Ο Καιρός αλλάζει  από σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής  Υπηρεσίας

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα..

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν και ο καιρός από το απόγευμα σταδιακά θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικά χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες τα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.