Οι φεγγαροκουταλιές της Μαριλένας Παππά

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις Λτδ, 2012
σεδίδες 102
ISBN: 978-9963-693-39-
τιμή: 12 ευρώ

Βρισκόμαστε έτη φωτός μακριά από το σήμερα. Ο κόσμος του μέλλοντος δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον τρόπο που ζούμε εμείς και η Γη είναι χωρισμένη μόνο σε δύο κράτη, την Ελευθερούπολη και τη Χώρα του καπνού.

Τα δύο αδελφάκια Μάιλο και Ανεμηλιά Μεντ ζουν σα δύο φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας τους , στην Ελευθερούπολη. Πηγαινοέρχονται καθημερινά με το αερόστατό τους, περπατούν στους τεχνολογικά προηγμένους διαδρόμους της πόλης και ζουν χιλιάδες μέτρα πάνω από το έδαφος. Τι θα γίνει όμως όταν μυστηριωδώς εξαφανίζονται οι γονείς των παιδιών κι εκείνα αναγκάζονται να μετακομίσουν με τη γιαγιά τους , στη Χώρα του Καπνού; Ο δρόμος προς την αποκάλυψη της αλήθειας περιέχει ένα φοβερό μυστικό που πρόκειται να αλλάξει την τύχη της ανθρωπότητας και φυσικά πολλές πολλές φεγγαροκουταλιές!

 

Βιογραφικό:

Η Μαριλένα Παππά γεννήθηκε το 1988, στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ εκτός από τη μητρική της γλώσσα μιλάει άλλες τρεις (Αγγλικά, Ισπανικά, Ρώσικα). Ξεκίνησε να γράφει σε πολύ μικρή ηλικία, σχεδόν από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Διατηρεί το δικό της Blog , “Σκέφτομαι και γράφω”, ενώ κείμενά της έχουν δημοσιευθεί στο ειδησεογραφικό site Goodstory.gr, στο Gosheep.gr στο ηλεκτρονικό περιοδικό 24 γράμματα, καθώς και στο Deity.gr στο οποίο αρθρογραφεί από το Μάιο του 2011 και έχει τη δική της στήλη “Μη με πας απ’ το σπίτι”.

 

Βιβλιογραφία:

(2012) Ερωτικές καταλήξεις, Bookstars – Γιωγγαράς

(2012) Ο κύκλος των χαμένων εποχών, Bookstars – Γιωγγαράς

(2012) Φεγγαροκουταλιές, Βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις

(2010) Ο πλανήτης που χαμογελά, Χατζηλάκος Π.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.