«Τα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν πρόγραμμα»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Τζώνης Καλημέρης μιλά για όλους και απαντά στις κριτικές που δέχεται η ΕΡΤ

«Ο απώτερος σκοπός της νέας διοίκησης της ΕΡΤ είναι να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους για τη δημόσια τηλεόραση ειδικά από τη στιγμή που έχει περάσει στη βαθιά συνείδηση του κόσμου ως ένας πολύ βαριά άρρωστος οργανισμός» δηλώνει ο Τζώνης Καλημέρης, εκτελεστικό μέλο του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Στην ερώτηση σε ποια από τις επιλογές του καναλιού ποντάρει, απαντά:«Στη ζώνη στην οποία φιλοξενούμε τις ξένες σειρές και δεν υπήρχε στη ΝΕΤ, καθώς και στο “136”».

Όσο για τους λόγους που η ΕΡΤ κάνει φέτος «θόρυβο» ο κ. Καλημέρης δηλώνει ότι «αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν προγράμματα στα ιδιωτικά κανάλια. Αν τα ιδιωτικά κανάλια είχαν προγράμματα στα οποία άξιζε κάποιος να αφιερώσει στήλες ή σελίδες, τότε θα διαβάζατε λιγότερα για μας. Είμαστε το μόνο μαγαζί που παράγει».

Ο κ. Καλημέρης παραδέχεται ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί στο θέμα της διακοπής της εκπομπής του Κώστα Αρβανίτη καθώς οι αντιδράσεις ήταν λίγο πιο ακραίες από ό,τι θα έπρεπε, αλλά και στο θέμα του «τσακωμού» της Έλλης Στάη με τον διευθυντή της. «Συνήθως αυτοί οι τσακωμοί μένουν μέσα στο σπίτι, αυτός ξέφυγε.

Η κυρία Στάη είναι η κυρία Στάη, μια πολύ καλή παρουσιάστρια ειδήσεων, πολύ έμπειρη δημοσιογράφος, η οποία ήρθε στην ΕΡΤ με πάρα πολύ μικρή αμοιβή σε σχέση με τα χρήματα που θα ζητούσε στην ιδιωτική τηλεόραση. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.