«Εφυγε» η Αριστέα Μπουγάτσου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 49 ετών, η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου, έπειτα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.

Η Αριστέα Μπουγάτσου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964, μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, από όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Management .

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία στις εφημερίδες «Sportime» και «Επενδυτής».

Στη συνέχεια και επί 14 έτη εργάστηκε στην «Καθημερινή» και το ραδιόφωνο του «Σκάι», τα τελευταία χρόνια δε στην «Ελευθεροτυπία», σημειώνοντας παντού σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

«Η Αριστέα Μπουγάτσου», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, «ήταν, όπως λένε οι φίλοι και συνάδελφοί της, από την πάστα του αληθινού και ασυμβίβαστου ρεπόρτερ που αναζητά την αλήθεια με πείσμα και δεν διστάζει μπροστά σε καμία δυσκολία για να τη δώσει στους αναγνώστες της.

Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.

Στη σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.