Αποκάλυψη για όσα κρύβει ο ALPHA!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αν και η διαφημιστική πίτα έχει καταλήξει να είναι… ψίχουλα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν να βρουν τρόπους να πάρουν όσο το περισσότερα από αυτά.

Ως εκ τούτου, προσπαθούν να κρατήσουν τα σχέδιά τους κρυφά, για να μην τα μαθαίνουν οι απέναντί τους. Έτσι λοιπόν και ο ALPHA, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κρατήσει μυστικό την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζει και που θα θυμίζει τις «Οικογενειακές ιστορίες» του, μόνο που θα είναι πιο… αναβαθμισμένες και πιο νυχτερινές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμα σειρά «δραματοποιημένου ριάλιτι», παρόμοια με αυτή των «Οικογενειακών ιστοριών», που όμως θα ξεφεύγει από το πλαίσιο της οικογένειας και των σχέσεων μεταξύ των μελών της. Η σειρά αυτή θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα και θα είναι καλύτερης παραγωγής από τις «Οικογενειακές ιστορίες», αφού μάλιστα σκοπός του ALPHA είναι να τη ρίξουν στο prime time. Έτσι θα υπάρχουν αρκετά εξωτερικά γυρίσματα και παρά το ότι θα είναι στο πλαίσιο του «scripted reality» που πρώτα στην Κάντζα έφεραν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, θέλουν η αισθητική του ριάλιτι να θυμίζει σειρά, παρά το ότι θα είναι με αυτοτελή δραματοποιημένα επεισόδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν μέσα από τα καινούργια δραματοποιημένα ριάλιτι θα αφορούν όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίπλα μας, αλλά οι πρωταγωνιστές τους, προσπαθούν να τα κρύψουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, ο αλκοολισμός, τα ναρκωτικά, η ομοφυλοφιλία, η απιστία, θα είναι μερικά από αυτά που θα αποτελέσουν τα θέματα των αυτοτελών επεισοδίων. Ο τίτλος του, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, θα είναι «Όσα μου κρύβεις», αφού, όπως ανέφερα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα έχουν κάποια ιστορία που θέλουν να κρατήσουν κρυφή. Ο ALPHA ενέκρινε ήδη την παραγωγή 12 επεισοδίων και σύντομα οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά με σκοπό να βγει στον αέρα, μέσα στο Μάρτιο.

 

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.