Αναβολή της παράστασης “Σε Αργή Κίνηση”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Υπήρξε βαθιά επιθυμία από την πρώτη στιγμή που πέρασα την πόρτα του φωταγωγού της μπλε πολυκατοικίας να ανεβάσω εκεί την παράσταση «Σε αργή Κίνηση», -διασκευή από το μυθιστόρημα «Σε Αργή Κίνηση», εκδόσεις Κέδρος.

Ήταν ο χώρος που με έβαλε στη διαδικασία να δω τους ήρωες του βιβλίου να παίρνουν εκεί σάρκα και οστά και να διανύουν μια πορεία μέχρι να καταφέρουν τελικά να βρουν φως, αυτό το ελάχιστο που μπαίνει από το φωταγωγό.

Είναι ένας χώρος με πολύ έντονα τα στοιχεία της μνήμης, αλλά και μιας καταβύθισης από αρχιτεκτονικής άποψης όπως καταβύθιση κυριολεκτική και μεταφορική κάνουν και οι ήρωες της Αργής Κίνησης.

Η κρίση σαφώς δεν είναι μόνο οικονομική, είναι μια κρίση που αφορά σε όλα τα επίπεδα, πολιτιστική, πολιτισμική, ιδεών, σχέσεων, συμπεριφοράς.

Έπειτα από δύο μήνες εντατικών προβών και κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, και αφού δόθηκε avant-première, μας ανακοινώθηκε από μερίδα συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας την ημέρα της επίσημης έναρξης πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Οι λόγοι είναι εσωτερικοί τους και δεν είναι ζητούμενο  να εμβαθύνω σε αυτούς. Η παράσταση αναβάλλεται.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους, ηθοποιούς, συνεργάτες, χορηγούς, φίλους που πίστεψαν σε αυτή τη δουλειά, την αγκάλιασαν, και δούλεψαν πολύ σκληρά και με πολλή αγάπη για να φτάσει μέχρι την avant-première αλλά και όσους από τους ανθρώπους της μπλε πολυκατοικίας ήταν μαζί μας με το δικό τους τρόπο. 

Για ό,τι νεότερο σχετικά με την πορεία της παράστασης θα σταλεί νέο Δελτίο Τύπου.

Δανάη Παπουτσή
Ηθοποιός-Συγγραφέας

Trailer:

{youtube}jW3cI9Ue2WU{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.