Η Έκθεση της Μίνας Ορφανού είναι γεγονός

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Μίνα Ορφανού δημιουργεί για το φιλανθρωπικό οργανισμό Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Η καταξιωμένη ηθοποιός και ζωγράφος αφιερώνει δεκαπέντε συλλεκτικά έργα της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την μεταστέγαση του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί του Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) διαρκέσει από την Παρασκευή 22 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 (Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 19.00 – 00.00).

Τα επίσημα εγκαίνια- παρουσίαση  της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σε μια ανοικτή προς το κοινό εκδήλωση, στους χώρους του Booze την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 και ώρα 20.00. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει η καλλιτέχνις, ενώ παράλληλα θα μιλήσουν όλοι οι καλλιτεχνικοί συνεργάτες της και εκπρόσωποι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες».

Το θέμα της έκθεσης «Ορίζοντες/Αναδρομική», η Μίνα Ορφανού, το εμπνεύστηκε από το Κέντρο και περιλαμβάνει έργα που αντικατοπτρίζουν την ψυχή και την πολυδιάστατη προσωπικότητα της ζωγράφου αποτυπωμένα με έναν ιδιαίτερο – μοναδικό τρόπο που προκαλούν συγκίνηση στο θεατή.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, το κοινό προσκαλείται να στηρίξει το έργο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας πολυετής σκοπός – η μεταστέγασή του σε νέες εγκαταστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης. Επίσης, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους που καθημερινά αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης των Ατόμων με Αναπηρίες.

Μέρος των εσόδων της πώλησης των έργων θα διατεθούν στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

alt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.