Καίτη Παπανίκα: Έπαιξε στο σανίδι με σπασμένο χέρι και πόδι! (φωτ.)

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Θα τη θυμάται για πάντα τη Λάρισα η ηθοποιός Καίτη Παπανίκα. Με το που πάτησε το πόδι της στην πόλη όπου βρέθηκε με την παράσταση “Γάμοι,κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω”, το “σπασε! Κι όχι μόνο το πόδι αλλά και το χέρι που χρησιμοποίησε για να στηριχθεί. Η παράσταση δεν ακυρώθηκε αλλά την αντικατέστησε η Άννα Χατζησοφιά που έχει γράψει και σκηνοθετήσει το έργο. Το καλύτερο όμως είναι ότι αφού μπήκαν οι γύψοι και τα σχετικά κι αφού πέρασε το πρώτο σοκ και ο μεγάλος πόνος, η κ. Παπανίκα δήλωσε ότι στη δεύτερη παράσταση δε θα χρειαστεί αντικατάσταση γιατί θα παίξει η ίδια! Και βγήκε κι έπαιξε σε ένα κατάμεστο για δεύτερη μέρα θέατρο και καταχειροκροτήθηκε. «Αυτές οι παλιές έχουν το ακατάβλητο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, τους βγάζω το καπέλο» σχολίαζε η Άννα Χατζησοφιά. Διηγούνταν δε πως της τηλεφώνησε το επόμενο πρωί του ατυχήματος για να δει πώς είναι και τη βρήκε αντί για το κρεβάτι στο κομμωτήριο! “Τι κάνεις στο κομμωτήριο;” τη ρώτησε. “Τι να κάνω, χτενίζομαι, πώς θα βγω το βράδυ, αχτένιστη;” η αφοπλιστική απάντηση.

Άπαιχτη η ατάκα της Άννας Κουρή μπαίνοντας στη σκηνή: “ανοίξτε μου κανένα φως μην πέσω σαν την Παπανίκα κι αντί για το δικό μας έργο παίξουμε το Greys Anatomy”!

Επειδή ήταν πολλοί αυτοί που ήθελαν και δε μπόρεσαν να το δουν, και τις δυο μέρες η λίστα αναμονής ξεπέρασε τα 100 άτομα, είναι πολύ πιθανό να το ξαναφέρουν για μια βδομάδα το Σεπτέμβριο.

Περαστικά και στο επανιδείν.

 

Κ. Καρ.

larissanet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.