Τατσόπουλος για Πιτσιρίκο: “Είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα”

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνέχεια στο θέμα της αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη για την αποκάλυψη του ονόματος του μπλόγκερ “Πιτσιρίκου”, έδωσε την Πέμπτη ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρος Τατσόπουλος.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 για τον κ. Τσίπρα και το Μνημόνιο και το περιστατικό στη Μανωλάδα.

Ο βουλευτής υπερασπίστηκε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνάντησε τον μπλόγκερ στη Βουλή, χωρίς όπως είπε ο Τατσόπουλος, να γνωρίζει τις “χοντράδες” που έχει γράψει κατά καιρούς ο συγκεκριμένος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος μάλιστα χαρακτήρισε τον Πιτσιρίκο “κωλόπαιδο”.

“Θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας συμφωνεί με όποιον του παίρνει συνέντευξη; Συμφωνεί με τις απόψεις του δημοσιογράφου που θα έρθει; Ή ξέρει τις χοντράδες που έχει πει; Δεν το ήξερε ο Τσίπρας αυτό το πράγμα (όσα έχει γράψει ο blogger κατά καιρούς). Ξέρει όλο το ιστορικό σου;” είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος και τόνισε:

“Ο Pitsirikos είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα. Ο Μουρούτης βγαίνει με ένα tweet και τον δίνει. Δίνει το ονοματεπώνυμό του. Του την “πέφτει”, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και του λέει “ξέρεις από το φρουραρχείο πώς μπαίνει-βγαίνει, παίρνεις λίστα”;

Την Τρίτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook:

“Η τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη είναι αποτροπιαστική. Όποιος κάνει αυτή την ώρα συμψηφισμούς είναι ηλίθιος. Χέστηκα για το ιδεολογικό του πρόσημο. Είναι ηλίθιος με ανήκεστο βλάβη”.

alt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.