Απήχθησαν και βρέθηκαν ζωντανές μία δεκαετία μετά

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ζωντανές βρέθηκαν τη Δευτέρα τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν από την αστυνομία με την υποψία ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές, εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Κλίβελαντ σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά.

Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντετζεζούς είχαν εξαφανιστεί το 2004 όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους.

Η Ντετζεζούς ήταν 14 και η Μπέρι 16 ετών όταν απήχθησαν καθώς διένυαν την απόσταση από τις κατοικίες τους στο σχολείο όπου φοιτούσαν, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2000 όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΡ, επικαλούμενο τον επικεφαλής της αστυνομίας του Κλίβελαντ, οι τρεις συλληφθέντες ήταν αδέλφια και ισπανόφωνοι, ενώ δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους.

Πρόσθεσε, δε, ότι οι γυναίκες ήταν φυλακισμένες στο σπίτι που ανακαλύφθηκαν και βρίσκονταν εκεί από την ημέρα που εξαφανίστηκαν.

Ο δήμαρχος του Κλίβελαντ, Φρανκ Τζάκσον, σε ανακοίνωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις Αρχές για τον εντοπισμό των τριών γυναικών.

«Είμαι ευγνώμων που η Αμάντα Μπέρι, η η Τζίνα Ντετζεζούς και η Μισέλ Νάιτ βρέθηκαν ζωντανές. Έχουμε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση αυτή και η έρευνα θα συνεχιστεί. Επαναλαμβάνω ότι είμαι ευγνώμων που βρέθηκαν και είναι ζωντανές αυτές οι τρεις νεαρές γυναίκες», σημείωσε ο Τζάκσον

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.