Χωρίς Ακτινολογικό μηχάνημα εδω και καιρό το νοσοκομείο Καρπενησίου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ούτε μία απλή ακτινογραφία δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Καρπενησίου, καθώς εδώ και 2,5 μήνες το ακτινολογικό μηχάνημα έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

«Ενώ το υπουργείο Υγείας κωλυσιεργεί συστηματικά την έγκριση δαπάνης για επισκευή του ακτινολογικού, οι γιατροί αναγκάζονται να παραπέμπουν τα περιστατικά από το Καρπενήσι στη Λαμία με τεράστια επιβάρυνση των ασθενών και όλους τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτές οι διακομιδές», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας.

Είναι χαρακτηριστικό, πως το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου, χρειάστηκε να κάνει εξετάσεις τραυματισμένος οδηγός από τροχαίο και οι γιατροί μην μπορώντας να ανταποκριθούν, πρότειναν στην οικογένειά του τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις και νοσηλεία.

Και ο κ. Βαρνάβας καταλήγει: «Με δεδομένη την ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να επιλύσει ακόμη και στοιχειώδη ζητήματα καθημερινής διαχείρισης, απευθυνόμαστε στον Πρωθυπουργό και ρωτάμε: Εάν είναι αυτή η περίφημη ανάκαμψη της χώρας που ισχυρίζεστε κ. Σαμαρά, τότε σε τι διαφέρει από τη χρεοκοπία και την ολοκληρωτική καταστροφή;»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.