Απόψε όλοι στο Άλσος Περιστερίου…

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 20:00 στο Άλσος Περιστερίου, από την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας (ΕΤΕ), με συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Περιστερίου.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι τραγουδιστές: Αγάθωνας, Χρόνης Αηδονίδης, Χάρις Αλεξίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Μελίνα Κάνα, Δημήτρης Κοντογιάννης, Αντώνης Κυρίτσης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Βασίλης Λέκκας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Τσακνής, Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Τσιαμούλης, Λάκης Χαλκιάς.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από τον Γρηγόρη Βαλτινό. Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς και η είσοδος για κοινό θα είναι ελεύθερη.

Με αφορμή τη συναυλία στήριξης, ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Κοντογιάννης, δήλωσε πως «το μήνυμα προς τους συναδέλφους τραγουδιστές και την κοινωνία είναι να ξεχάσουμε τον ατομισμό, που έχει φτάσει στο αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια, και να αρχίσουμε να λειτουργούμε ομαδικά, προτάσσοντας τη συμφιλίωση και την κοινωνική δράση».

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, υπογράμμισε από την πλευρά του πως «ουδείς πρέπει να ανέχεται να υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένοι και πως η δημοκρατία παύει να υφίσταται, όταν τα μέλη της νιώθουν υποταγμένα στους ισχυρούς, ή στη μοίρα τους, ή όταν ο καθένας σκέφτεται μόνον τον εαυτό του».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.