Στη Μικρή Επίδαυρο για δυο συναυλίες ο Ηλίας Ανδριόπουλος

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα δώσει δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες ο Ηλίας Ανδριόπουλος, σήμερα  Παρασκευή 26 και αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. και με αυτές θα κλείσει ο κύκλος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στη Μικρή Επίδαυρο.

 

Ο Ηλίας  Ανδριόπουλος ανήκει στο νεότερο ρεύμα της έντεχνης ελληνικής μουσικής, με έργο πολυσήμαντο και αναγνωρίσιμο από το ευρύ κοινό.   Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές εμφανίσεις και διατηρεί λίγες επιλεκτικές στιγμές με το κοινό του

Ο συνθέτης θα θυμίσει στους φίλους της μουσικής του, τους σημαντικούς σταθμούς μιας διαδρομής  τριανταπέντε ετών, που καταγράφηκε με αγαπημένα τραγούδια και μουσικές που προέρχονται από τους κύκλους των έργων του Γράμματα στο Μακρυγιάννη, Προσανατολισμοί, Λαϊκά Προάστια, Ξένες Πόρτες, Αργοναύτες, Ωδές κ.α.

Ο Ανδριόπουλος για τις δύο συναυλίες του στη Μικρή Επίδαυρο επέλεξε ερμηνευτές που αγαπούν βαθιά το έργο του, και ανταποκρίνονται απόλυτα στο ύφος και στον χαρακτήρα της μουσικής του.

Έτσι, όσοι θα βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο, θα χαρούν τα τραγούδια του από τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, τη Θεοδώρα Μπάκα, αλλά και από τις νεότερες ταλαντούχες  ερμηνεύτριες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Θα συμμετέχει μικρή ορχήστρα φυσικών οργάνων (πιάνο – βιολοντσέλο- μπουζούκι – μαντολίνο).

 

Επιμέλεια προγράμματος: Αχιλλέας  Γουάστωρ

 

Παίζουν οι μουσικοί :

Αχιλλέας  Γουάστωρ   –  πιάνο

Αλέξανδρος Μποτίνης –  βιολοντσέλο

Ηρακλής Ζιάκας  – μαντολίνο & μπουζούκι

 

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Παλιά Επίδαυρος – Αργολίδα

Τηλ. 2753 0 22026 & 22096


Περισσότερες πληροφορίες

Τηλ. 210 9282900

Αγορά  – Προπώληση εισιτηρίων:

Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272000

Βιβλιοπωλεία Public & Παπασωτηρίου.

 

www.greekfestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.