Ξάνθη: Τροφή στα σκουπίδια για τους άπορους – Εικόνες από το κέντρο της πόλης!

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες επιλέγουν αντί να πετούν τα υπολείμματα των γευμάτων τους μέσα στους κάδους, να τα τοποθετούν σε σακούλες και να τα αφήνουν στο πλάι…

Υπολείμματα τροφών τοποθετημένα σε κλεισμένες νάιλον σακούλες δένουν πολίτες της Ξάνθης στα χερούλια των κάδων σκουπιδιών ώστε αυτά να εντοπιστούν και να καταναλωθούν από τους άπορους πολίτες που περιφέρονται από κάδο σε κάδο αναζητώντας τροφή.

Γνωρίζοντας και αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της οικονομικής εξαθλίωσης όλο και περισσότερων κατοίκων της περιοχής, ευαισθητοποιημένοι πολίτες επιλέγουν αντί να πετούν τα υπολείμματα των γευμάτων τους μέσα στους κάδους και στη συνέχεια να βλέπουν συμπολίτες τους να ψάχνουν μέσα σε αυτούς, να τα τοποθετούν σε σακούλες και να τα αφήνουν στο πλάι.

Τέτοιες εικόνες εξαθλίωσης δεν αφήνουν σίγουρα κανέναν ασυγκίνητο, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πως αυτό που για κάποιους είναι περιττό για άλλους αποτελεί σωτηρία. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το thrakitoday.com, τραβήχτηκαν επί της οδού Θερμοπυλών..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.