2η μέρα 35ο River Party

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η δεύτερη μέρα του μεγαλύτερου φεστιβάλ του καλοκαιριού εξελίχθηκε σε μια συναρπαστική μουσική εμπειρία. Τις συναυλίες στην κεντρική σκηνή άνοιξαν δυνατά τα Υπόγεια Ρεύματα με τον Θάνο Ανεστόπουλο, ενώ τους ακολούθησε με swing διάθεση και ροκ μελωδίες ο Πάνος Μουζουράκης με το «Big Band Project». Η βραδιά κορυφώθηκε με τους James, το θρυλικό και πολυαγαπημένο συγκρότημα που ήρθε για πρώτη φορά στο River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς, και συνεπήρε το κοινό σε ένα live πέρα από κάθε προσδοκία!

Κι μουσική δεν τελείωσε εδώ, καθώς η Νατάσσα Μποφίλιου πήρε τη σκυτάλη ταξιδεύοντας μας με τις μελωδίες της δίπλα στο ποτάμι, ενώ ο Mikael Delta μας έφτασε στις πρώτες πρωινές ώρες με ένα “Tribute to Stereo Nova”.

 

Τρίτη μέρα River Party την Παρασκευή και το κέφι παραμένει αμείωτο, καθώς οι κατασκηνωτές κι επισκέπτες δεν κουράζονται ποτέ! Η μουσική στην κεντρική σκηνή αρχίζει με την Μαριέττα Φαφούτη, πρώτη καλεσμένη της βραδιάς.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και… «The Show must go on» με μια ξεχωριστή ροκ εμφάνιση που ετοίμασε ειδικά για το River Party, ο διεθνούς φήμης Μάριος Φραγκούλης. Στη συνέχεια υποδεχόμαστε δίπλα στο ποτάμι, την μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρρή, ενώ ο Γιάννης Χαρούλης, αγαπημένος καλλιτέχνης του River ακολουθεί στη σκηνή, με τραγούδια που γίνονται «Μαγγανείες» του καλού και μαγικά φίλτρα…

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 35ΟΥ RIVER PARTY

 

Παρασκευή 2/8

Μάριος Φραγκούλης (Show must go on)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρή

Γιάννης Χαρούλης

Marietta Fafouti

Minor Project & Sma Rag Da

Steve Kis

Τιμή Ημερησίου Εισιτηρίου 2 Αυγούστου: 20,00 €

 

Σάββατο 3/8 : νέο πρόγραμμα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Ζουγανέλης

Κωστής Μαραβέγιας

Imam Baildi

Rous

CJ Jeff

 

Τιμή Ημερησίου Εισιτηρίου 3 Αυγούστου: 20,00 €

 

Kυριακή 4/8

Στέλιος Ρόκκος

Goin’ Through the band

Μίκρο

Olga Kouklaki feat. Liset Alea

Banda Latiniko

Dinamiss


Τιμή Ημερησίου Εισιτηρίου 4 Αυγούστου: 15,00 €

 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τριήμερα εισιτήρια (Π-Σ-Κ): 40€

Κι αν είστε από εκείνους που θέλουν να απολαύσουν μεμονωμένες ημέρες στο Φεστιβάλ, τότε δεν έχετε παρά να αγοράσετε τα εισιτήρια για τη μέρα που σας αρέσει! Καθώς από σήμερα ξεκινά η προπώληση και για τα ημερήσια εισιτήρια στις ακόλουθες τιμές:

15, 00 € (31/07 και 04/08) και 20, 00 € ( 01, 02 και 03/08).

Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο www.livetickets.gr, τα καταστήματα Public και τα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου).

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Ενημερωθείτε και κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας από το Axos Travel στη δ/νση: http://www.axos-travel.gr/axos-travel/

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.riverparty.org

facebook:RiverPartyNestorio

twitter:@River_Party

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.