«ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αλίκη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau «Ψύλλοι στ’ αυτιά» παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αλίκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Από αυτή τη ξεκαρδιστική κωμωδία δεν θα μπορούσαν να λείπουν, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτου, η Σοφία Μουτίδου, η Μίνα Αδαμάκη ο Πάνος Βλάχος και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Πλάι τους οι: Κωνσταντίνος Κακούρης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μάρκος Μπούγιας και ο Θωμάς Παλιούρας. Επίσης τους 12 ηθοποιούς θα συνοδεύει μουσικά επί σκηνής ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης.

 

Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντάς του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πως που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Απόδοση: Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.