ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ : 50 χρόνια μετά Γράφει ο Παύλος Αλεπης

430264957 1852138171893125 91400373731405591 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Προσπάθησα για λιγο, πριν λιγο να παρακολουθησω την εκδηλωση-συνεδριο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για τα 50 χρονια ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της Δημοκρατίας μας.
Σας συνιστώ να το ψαξετε.
Pavlos1 (1)Γράφει ο Παύλος Αλέπης
Θα αναρτηθούν οι τοποθετήσεις των ομιλητων προσεχώς οπως υπόσχονται οι οργανωτές.
Τωρα μια προσωπική σημείωση για την σημερνή συζητηση.
Χαμηλών τονων, υψηλού ενδιαφέροντος και κυρους…
Δυο συμπεράσματα. Το πρωτο βαθιά υποκλιση και σεβασμος στον ΑΛΕΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟ και τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ…Ειπαν αληθειες συγκλονιστικές. Σε τιτλους….Μην αλληλοσυγχαιρεστε αυταρασκα. Καντε συγκρίσεις και δειτε κατάματα τις εμμονες τις αγκυλώσεις και τις αδυναμίες της Δημοκρατίας. Καντε συγκρισεις με τις αλλες χωρες, Δειτε την χρεωκοπία και οχι ταχα τις μεταρρύθμισες, Κενα απειρα.. Μια τρομερή Αποθεσμοποιηση…!!!!!!!
Το δεύτερο συμπερασμα ας το βγαλουν- αν παραμερίσουν τις αλαζονιες τους,-τα μικρου μεγέθους πολιτικα μεγέθη των ημετέρων σημερινών ηγετισκων …
Ολοι μαζι ας συμπεράνουμε-με την ευκαιρια-, την αποτίμηση στον καθρέφτη , χωρις φτιασίδια και σκοπιμότητες Κομματικες και προσωπικές χωρις να αφαιρούμε την ..ουρα μας..
Και μια βεβηλη σκέψη
Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ τηλεόραση , ας ετοιμάσει μια σειρα εκπομπών με αναλύσεις εκλαϊκευμένες. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΙΤ….
Θα ηταν μια Υπερμεγέθη έκπληξη αν το αποτολμούσε ο…ζωηρος άμυαλος αδελφος της Καθημερνής, Ο ΣΚΑΙ…(μέσα στον πολιτικο φανατισμο του…που ισως θαθελε να τελειώνει )
(Υποθέτω πως θα του …χαριζε την χρήση του πολύτιμου υλικου ο Αλεξης Παπαχελας και οι συνεργάτες του.στην εφημεριδα .) Αν βεβαια συναινέσει ο Πορτοσαλτε, ο Ατζουν και ο… Πρόεδρος του Παναθηναικου…ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ.
ΥΓ Τωρα μιλα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.