Η βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας , και η απουσία βροχών , θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για τις επόμενες ημέρες .

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Καλημέρα σας !!

Σήμερα  Τρίτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός  , με λίγες μόνο τοπικές συννεφιές . Οι άνεμοι  θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4  με 6 μποφόρ και στο  Καρπάθιο  τοπικά 7.

Η θερμοκρασία  θα  ανέβει το μεσημέρι  στη βόρεια Ελλάδα έως  27  βαθμούς στο Ιόνιο  και τα  υπόλοιπα  ηπειρωτικά έως  29  με 30 βαθμούς  και  στο Αιγαίο  έως 28   βαθμούς .Τέταρτη και Πέμπτη  γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με  τοπικές συννεφιές στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι  από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά μέχρι  6. Η θερμοκρασία σε  μικρή περαιτέρω άνοδο . Την  Παρασκευή και  το Σαβ/Κυρ. σε όλη τη χώρα λίγη  συννεφιά  τοπικά αυξημένη αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια . Στα  Βορειοανατολικά την Παρασκευή και το Σάββατο ίσως  βρέξει τοπικά .Άνεμοι:  βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

 

θερμοκρασία:  χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική  σήμερα  προβλέπεται  γενικά αίθριος καιρός . Άνεμοι: μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ.  θερμοκρασία:  έως 28 βαθμούς .

Στη Θες/νίκη σήμερα   προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός .Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση Θερμοκρασία:  έως 27 βαθμούς .

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.