Επαναφορά της Δημοκρατίας… μετά τη σύλληψη της Χρυσής Αυγής;;;;

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

σχόλιο του  Νίκου Φιλιόπουλου

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες, μετά την σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής, από διάφορα site αλλά και από διάφορους φίλους, ότι επανήλθε η δημοκρατία στην Ελλάδα.

 

Τώρα λοιπόν που τα μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν και κρατούνται στην Γενική ασφάλεια με πολύ βαριές κατηγορίες ( σύσταση εγκληματικής ομάδας ) και που μάλλον θα υπάρξει και προφυλάκιση μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων, τώρα λοιπόν η δημοκρατία επανήλθε στην Ελλάδα. Τώρα η κυβέρνηση θα σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, τώρα δεν θα ξανά περάσει πράξη νομοθετικού περιεχομένου, θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στο σημείο που ξεκίνησαν, θα ανοίξει πάλι την ΕΡΤ, την νόμιμη, θα κόψει τα χαράτσια από τους ιδιοκτήτες σπιτιών και ότι άλλο είχε καταπατήσει η Χρυσή Αυγή στην δημοκρατία. Μπράβο στην Ελληνική κυβέρνηση που με δυνατούς χειρισμούς, επανέφερε την δημοκρατία στην Ελλάδα.

Για να συλληφθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής όμως, χρειάστηκε ένα τραγικό γεγονός (ο θάνατος του άτυχου νέου Παύλου Φύσσα).  Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τώρα, ο τραγικός θάνατος της Ελλάδας από μερικούς που θέλουν να λέγονται πολιτικοί και που ακόμη θέλουν να λένε ότι θα μας σώσουν, δεν είναι αφορμή για την σύλληψή τους; Όλοι αυτοί που σκοτώνουν καθημερινά το Ελληνικό κράτος, δεν πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό; Και για να είμαι ξεκάθαρος, δεν μιλάω μόνο για τους σημερινούς κυβερνώντες. Όλους αυτούς που επί πολλά χρόνια, έτρωγαν, έτρωγαν και έτρωγαν και που μας έλεγαν για εξοπλισμούς και για την ασφάλεια της χώρας. Εδώ θέλω να πω ότι δεν νομίζω να πιστεύει ένας λογικός άνθρωπος ότι ο Τσοχατζόπουλος ήταν ο μοναδικός φαγάς, Έλεος.

Ποιος θα απολογηθεί για τις χιλιάδες αυτοκτονίες που έγιναν στην χώρα τα τελευταία χρόνια; Μήπως κι εδώ η Χρυσή Αυγή;

Η δικαιοσύνη καλά έκανε την δουλειά της με την Χρυσή Αυγή, πράγματι είναι τυφλή.

Με τις υποθέσεις εναντίον της χώρας όμως, δεν είναι τυφλή;

Και μία υπενθύμιση για πολλούς φίλους μου: Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, συνελήφθησαν για ποινικά αδικήματα και όχι για τις ιδέες τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.