Ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Παράθυρο ανοιχτό»

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Μάκης Σεβίλογλου, βρίσκει ένα «Παράθυρο ανοιχτό» και  κάνει  ένα ταξίδι στην καρδιά και τη μνήμη, ανασύρει παιδικές αναμνήσεις και βιώματα και μας μιλά για την πιο γλυκιά του πατρίδα, τα παιδικά του χρόνια στον τόπο καταγωγής του,  τους ανθρώπους , τη γλώσσα τους  και την καθημερινή  τους ζωή, που αν και δύσκολη, ήταν ωστόσο πιο ανέμελη, πιο όμορφη και πιο αληθινή.

Μέσα από αυτό το ταξίδι,  μοιράζεται μαζί μας καθημερινές ιστορίες και βιώματα που τον έκαναν να αγαπήσει  τη δημοτική παράδοση και μας κερνάει, 13 παραδοσιακά τραγούδια από τη Ήπειρο και τα Γρεβενά, ιδωμένα  απ’ το παράθυρο, με μια καινούρια ματιά, έτσι όπως αυτός και οι μουσικοί τα αισθάνθηκαν.

 

Το εξώφυλλο του βιβλίου επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μάντζιος , προλογίζει ο Δημήτρης Μυστακίδης, ενώ τα σχόλια που αναφέρονται στους στίχους των τραγουδιών είναι  του Αργύρη Παφίλη. Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ».

Tην παρουσίαση του βιβλιοcd στο “Ρυθμό stage” στις 26/11/2013, θα προλογίσουν ο ηθοποιός Λάκης Κομνηνός και ο εκδότης Θανάσης Συλιβός. Θα παιχτούν ζωντανά τραγούδια του δίσκου και τραγούδια από προηγούμενες δισκογραφικές εργασίες του Μάκη Σεβίλογλου.  Καλεσμένη η Μαρία Παπανικολάου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Λάππας – κιθάρες – μπουζούκι

Γιάννης Δανίτσας – κλαρίνο

Μάριος Μακρής- κιθάρα ακουστική

Βαγγέλης Μαραμής – ακορντεόν

Δημήτρης Κίτσιος – κοντραμπάσο

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmos-stage.gr

Ώρα έναρξης: 22.00

 

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.