Βρήκαμε τις καλύτερες πασχαλινές λαμπάδες στο Monte Carlo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στο Μοντε Κάρλο. Όχι δε θα μιλήσουμε για σπορ ούτε για θεάματα, ούτε για αξιοθέατα. Το δικό μας «Monte Carlo» βρίσκεται  στην καρδιά του Πειραιά και συγκεκριμένα, στην οδό Πραξιτέλους 150.

Πρόκειται για το κατάστημα του λατρεμένου μας ηθοποιού Μανώλη Γεραπετρίτη, που  από το 1990 ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση εποχιακών δώρων και όχι μόνο.  Όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης του φανταστικού αυτού καταστήματος στο aVecnews.gr, το  “Monte Carlo” κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα βραβεύεται για την καλύτερη βιτρίνα από τον  Εμπορικό Σύλλογο και το  Εμπορικό Επιμελητήριο.

 

Εν όψη Πάσχα, εμείς επισκεφθήκαμε το «Monte Carlo» και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες λαμπάδες που υπάρχουν στην αγορά.  Η  επιτομή του dising στον κόσμο των λαμπάδων. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Λαμπάδες όλων των ειδών. Ζωγραφιστές, χειροποίητες, με κρεμαστά στολίδια, μοναδικές. Για όλα τα γούστα. Βέβαια δεν θα βρείτε μόνο αυτά, αλλά και άλλα εκατοντάδες προϊόντα. Πορσελάνινες Κούπες  και  πιατέλες. Μπιζουτιέρες,  κουμπαράδες, γούρια, λούτρινα.

Ο  Μανώλης, πέρα από τις επιχειρηματικές του δεξιότητες, δεν άφησε ποτέ σε δεύτερη μοίρα το θεατρικό σανίδι. Τον είδαμε παλιότερα  σε πολλές αγαπημένες σειρές και παραστάσεις.(Κάτω Παρτάλι, Η Ζωή της άλλης, Φίλα το βάτραχο σου, Μυστικά της Εδέμ, Τέσσερις κ.α) Πρόσφατα τον απολαύσαμε στις Μάγισσες της Σμύρνης. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε,  αυτό τον καιρό έχει κάνει πολλές συζητήσεις που αφορούν το θέατρο και την τηλεόραση. Για την ώρα του ευχόμαστε.. Καλές Δουλειές

Ο Μανώλης μας, τους ανθρώπους που αγαπά τους χαιρετάει πάντοτε με μαντινάδες. Κι εμείς είχαμε άλλη  μια φορά την τιμή να ακούσουμε από το στόμα του:

“Δεν έχει η αγάπη σύνορα,

δεν τηνε΄πιάνει  ο νόμος,

όπου περάσει και διαβεί,

είναι ανοιχτός ο δρόμος.”


Περισσότερα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο e shop του Monte Carlo στην πιο κάτω διεύθυνση: www.montecarloshop.gr



 


 

 


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.