ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Και ομαδικά εισιτήρια διατίθενται από σήμερα για τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, μετά από παράκληση πολλών φίλων του συνθέτη, εκδίδονται ομαδικά εισιτήρια με έκπτωση 55%, στα 10 ευρώ, για παρέες άνω των 15 ατόμων, με ένα τηλεφώνημα στο 211 1198900. Παράλληλα, τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο. 

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα IANOS και PUBLIC, το ticketservices.gr και το 210 7234567 στην τιμή των 18 ευρώ (Φοιτητικό-ΑΜΕΑ 15 ευρώ), ενώ την ημέρα της συναυλίας στο «Ι. Βελλίδης» θα πωλούνται προς 22 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 9.00 μμ, εμφανίζεται ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τη μεγάλη συναυλία του «Χαίρε θάλασσά μου».

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ’ αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο),  Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη». Η «Φιλοθέη» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

 

Μεγάλος Χορηγός της συναυλίας είναι η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική.

 

Χορηγός φιλοξενίας της συναυλίας είναι το Grand Hotel Palace.

 

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.