Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι γιοι του Σαρόν αφήνουν τον πατέρα τους να φύγει από τη ζωή

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την απόφαση να αφήσουν τον πατέρα τους να φύγει από τη ζωή φέρονται να έχουν λάβει ο γιοι του Αριέλ Σαρόν, σύμφωνα τουλάχιστον με ορισμένα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η κατάσταση του Σαρόν άρχισε να επιδεινώνεται από την 1η Ιανουαρίου. Σε πρώτη φάση, οι γιατροί διέγνωσαν νεφρική ανεπάρκεια, αλλά αργότερα η κατάσταση αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ χειρότερη, με πολλά ζωτικά όργανα του πρώην πρωθυπουργού να μη λειτουργούν ομαλά, και αποφασίστηκε ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, τα ισραηλινή ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι γιοι του πρώην πρωθυπουργού αποφάσισαν ο πατέρας τους να μην υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις και τεχνικές υποστήριξης της ζωής του.

Ο Σαρόν βρίσκεται σε κώμα τα τελευταία οκτώ χρόνια (από το 2006), και αρχικά η οικόγενειά του έτρεφε ελπίδες για την ανάνηψή του, ελπίδες που φέρεται να μην διατηρεί πια.

Σημειώνεται ότι η μακροχρόνια νοσηλεία του Σαρόν, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Ισραήλ, τόσο για το υψηλό κόστος της για το δημόσιο ταμείο, όσο και για θρησκευτικούς λόγους, με πολλούς υπερορθόδοξους ισραηλινούς να θεωρούν ότι η διατήρηση του 11ου ισραηλινού πρωθυπουργού σε αυτή την κατάσταση αντίκειται στις γραφές.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η οικογένεια του Σαρόν δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.