Είδαμε την Ποντικοπαγίδα στο θέατρο Βεάκη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εφέτος το Θέατρο Βεάκη, άνοιξε αυλαία και μετέτρεψε την θεατρική του σκηνή, όχι σε μια οποιαδήποτε  ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ, αλλά στην Ποντικοπαγίδα  της Αγκαθα Κρίστι, που εδώ και 60 χρόνια δεν σταμάτησε να παίζεται στη Βρετανική θεατρική σκηνή.
Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά  δημιουργεί ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος ανάλαβε να ανεβάσει αυτό το έργο και  να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος. Χιούμορ, μπέρδεμα και ερωτηματικά είναι τα χαρακτηριστικά, της παράστασης αυτής, ένα παιχνίδι προσοχής, μιας και μέσα από τις λέξεις μπορείς να καταλάβεις και το δολοφόνο.

Αλήθεια όμως  ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος;; Η Μαριάννα Τουμασάτου, ; Ο Γιάννης Αιβάζης; Η Όλγα Πολίτου;  Η Κάτια Νικολαΐδου; Λευτέρης Δημηρόπουλο,; Θοδωρής Αντωνιάδης;, ο Γιώργος Ματαράγκας ή ο  Πέτρος Ξεκούκης;

Αυτό μόνο στο Θέατρο Βεάκη μπορείς να το μάθεις, κάθε Τετάρτη, Κυριακή . 7.15 μ.μ., Σάββατο . 6.15 μ.μ. Πέμπτη.-Σάββατο. 9.15 μ.μ. Tιμή : € 20 (Σάβ. βραδινή), 18, 15, 10.

alt
Υγ: Αξίζεις να δεις την παράσταση, γιατί εκτός από μια πλειάδα καλών ηθοποιών, μπορείς να απολαύσεις μια κυρία του Θεάτρου –  ρόλος κλειδί για την παράσταση – την Όλγα Πολίτου, η οποία δίνει καθαρά τον παλιό καλό αέρα του θεάτρου.

Βεάκη
Στουρνάρη 32,Εξάρχεια
Τηλ.: 2105223522

Μετάφραση: Αντώνης Γαλαίος
Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Φωτισμοί: Νίκος Καβουκίδης
Μουσική επιμέλεια: Μανώλης Μανουσάκης

Λαμπριάνα Κυριακού

alt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.