15 χρόνια ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Νέας Ιωνίας , με Νταλάρα και Πασχαλίδη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Από το 1999 που έγινε η πρώτη εμφάνιση της Εστουδιαντίνας στο Δήμο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας έως σήμερα, έχουν συμβεί πολλά. Η ορχήστρα έπαιξε σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ και γύρισε δεκάδες φορές την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, ερμηνεύοντας με το ιδιαίτερο χρώμα της, τους θησαυρούς της μουσικής μας παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής σύγχρονες δημιουργίες. 

Η ορχήστρα με παραγωγό στις περισσότερες κυκλοφορίες της το Γιώργο Νταλάρα έχει καταγράψει μία πολύ σημαντική παρουσία και στη δισκογραφία.

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Badminton, η Εστουδιαντίνα γιορτάζει τα δεκαπέντε της χρόνια- πάντα με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και εκτός από χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της, θα αποδώσει κορυφαία τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Τη συναυλία πλαισιώνουν με την παρουσία τους δύο ερμηνευτές, στενοί συνεργάτες της Εστουδιαντίνας, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ασπασία Στρατηγού.

Λεπτός λυρισμός που πρωταγωνιστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τραγούδια γεμάτα από εικόνες ανείπωτης ομορφιάς, ένας πλούτος ηχοχρωμάτων και αυθεντικού ποιητικού λόγου που μεταδίδει συγκίνηση με τον πιο άμεσο τρόπο.

H συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου. Η ΑΚΟΣ στέλνει το μήνυμα: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου».

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

Κεντρική σκηνή

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

«Η Αγάπη! Τίποτ’ άλλο δεν αξίζει»

Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης

Συμμετέχουν: Θοδωρής Μέρμηγκας, Ασπασία Στρατηγού

 

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Τιμές εισιτηρίων

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Α’ ΖΩΝΗ:  25 ευρώ

Β’ ΖΩΝΗ:  20 ευρώ

Γ’ ΖΩΝΗ:  15 ευρώ

Δ’ ΖΩΝΗ:  10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

 

Προπώληση: www.abcd.gr, www.viva.gr, 210 8840600

και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.