Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για ΧΑΡΟΥΛΑ και ΤΑΝΙΑ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έχουν πάρει φωτιά  οι τοίχοι των facebook από τις αναρτήσεις των θαυμαστών της Χάρις Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου. Το Κοινό τους, τις περιμένει   πιστά,  μετρώντας το χρόνο αντίστροφα, με μεγάλη αγωνία αναμένει την ΈΝΑΡΞΗ. Να που οι μέρες περνούν και η 7η  Φεβρουαρίου δεν είναι πολύ μακριά.

 

Ωστόσο η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Anodos live stage θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές επιτυχίες.

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου  θα πλαισιωθούν, θα συνοδευτούν από τον αφρό των νέων μουσικών στην χώρα που ακούει στο όνομα «Nouveau Sextet (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και ακόμη οι  Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

«Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Αυτό θα λέμε κι εμείς.

 

Η Χαρούλα και η Τάνια, από τις 7 Φεβρουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στo ANODOS Live Stage

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage -Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100 www.anodoslivestage.gr

Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης κομπλέ: 140 ευρώ

Τιμή φιάλης κρασί: 70 ευρώ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.