Μπροστά ο Η.Κασιδιάρης στην Αθήνα – Στην Θεσσαλονίκη προηγείται ο Γ.Μπουτάρης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποψήφιος με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής, έχει περάσει καθαρά μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις της τελευταίας εβδομάδας και αυτό το λέμε με πάσα βεβαιότητα. Τα ποσοστά του κυμαίνονται μεταξύ 16 και 22%.

 

Για τον δεύτερο του δεύτερου γύρου η μάχη δίνεται μεταξύ των δύο νεοδημοκρατών υποψηφίων Αρη Σπηλιωτόπουλο και Ν.Κακλαμάνη, αλλά και του Γ.Σακελλαρίδη, του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει καλές πιθανότητες να είναι στον β’ γύρο.

Ο Γ.Καμίνης “απλά δεν υπάρχει” και θα πρέπει να θυμόμαστε ποιες εταιρείες δημσκοπήσεων του έδιναν 20% και πρωτιά στις τρεις απίστευτες δημοσκοπήσεις προ δύο εβδομάδων…

Στην Θεσσαλονίκη εν αναμονή κάποιου ανεξάρτητου δεξιού, Μπουτάρης, Καλαφάτης και Ματθαιόπουλος βρίσκονται με αυτή την σειρά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ενώπιον του β’γύρου.

Αν ο Καλαφάτης μπει στον β΄γύρο έχει καλές πιθανότητες.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο αντάρτης Α.Τζιτζικώστας προηγείται κατά πολύ του συνυποψηφίου και επίσημου υποψήφιου της ΝΔ του Γ.Ιωαννίδη, έχοντας την υποστήριξη εξάλου αριθμού ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου, ο οποίος κατεβάζει ως υποψήφιό του τον Νίκο Χρυσομάλλη.

Αλλωστε το επίσημο χρίσμα το έχασε με έξωθεν παρέμβαση επειδή κάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως το πρωτόκολλο επιτάσσει, στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Στην Περιφέρεια Αττικής ακόμα δεν υπάρχει εικόνα, καθώς λίγο πριν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γ.Κουμουτσάκου για τη ΝΔ.

Η Ρ.Δούρου με τον Κουμουτσάκο, θα δώσουν την μάχη, καθώς ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γ.Σγουρός είναι “χαμένος από χέρι”.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, μετράει περί το 15% στις μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις και θα κρίνουν πολλά οι ψήφοι του κόμματος στον β΄γύρο. ΟΙ ψήφοι του μπορεί να δώσουν νίκη στον Γ.Κουμουτσάκο, αν οι χρυσαυγίτες κρίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να κερδίσει την Περιφέρεια…

 

Αυτή είναι η εικόνα στους δύο μεγάλους δήμους και τις κύριες Περιφέρειες με ειδικό βάρος στις πολιτικές εξελίξεις…

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.