Έκκληση του HAPCO προς πάσα κατεύθυνση για λύση στην υπόθεση ΟΜΜΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σωρεία δημοσιευμάτων έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες τον Τύπο, αναφερόμενη στο μέλλον του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ). Παρά τις ποικίλες τοποθετήσεις, κοινή παραδοχή όλων παραμένει ότι η ύπαρξη και λειτουργία του συγκεκριμένου Οργανισμού προάγει και ενισχύει την εικόνα της Αθήνας σε διεθνές επίπεδο.

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών δεν αποτελεί σημείο – ορόσημο μόνο της πολιτιστικής ταυτότητας της Αθήνας, αλλά και της συνεδριακής. Οι αίθουσες του προσφέρονται για φιλοξενία μεγάλων συνεδρίων (έως 6.000 ατόμων), γεγονός που αυτόματα το ανάγουν σε ένα από τα δημοφιλέστερα συνεδριακά κέντρα της πρωτεύουσας, λόγω τόσο των εξαιρετικών υποδομών του, όσο και της εγγύτητας του στο κέντρο της πόλης.

Η ιδιαίτερη ταυτότητα και η καταλυτική συμβολή της λειτουργίας του στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού της Αθήνας καθιστούν όχι μόνο επιθυμία, αλλά και υποχρέωση του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO να απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για την αναγκαιότητα επιβίωσης του ΟΜΜΑ.

Σημειώνεται ότι οι χώροι του Μεγάρου έχουν ήδη επιλεγεί για διοργανώσεις διεθνών / πανευρωπαϊκών και εθνικών συνεδρίων έως και το 2018, με αποτέλεσμα οποιοδήποτε σενάριο διακοπής λειτουργίας του να εκθέτει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, αλλά και την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο ως έναν μη αξιόπιστο και ικανό συνεδριακό προορισμό!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.