Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ LIVE «FRIEND’S BAR»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι πλέον γνωστό πως δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας και γι αυτό συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και όχι μόνο.

 

Ειναι γνωστός για δύο πράγματα. Για τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και για το αυθεντικό – ανατρεπτικό του χιούμορ.

Έτσι αποφάσισε και φέτος, με οδηγό την εξωστρέφεια του να ταξιδέψει το ταλέντο του σε μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή. Τραγούδια Ελληνικά και ξενόγλωσσα που συνυπάρχουν τόσο αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος ” είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της ΜΟΥΣΙΚΗΣ” .

Το χιούμορ βέβαια δεν λείπει, αντιθέτως, λόγω του επικοινωνιακού χαρακτήρα του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ, υπάρχει άφθονο κ έτσι ο καλλιτέχνης κρατάει το κοινό του καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

* Έξι προσωπικοί δίσκοι ( δυο ΧΡΥΣΟΙ και ένας ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ )

Επιτυχίες : ΔΕΚΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ,   ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,

ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,   Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ,   ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,  ΤΟ   ΜΥΣΤΙΚΟ,   ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ ΜΟΥ  ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΦΕΓΓΑΡΙ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΟΣ …


* Τρεις τηλεοπτικές σειρές : ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΝΤΕΝΝΑ)

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ                      (ΜΕGΑ)

ΜΙΚΡΟΙ – ΜΕΓΑΛΟΙ               (ΕΡΤ)


* Μια ταινία μεγάλου μήκους : Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ


του Αλάξανδρου Κολλάτου


* Δύο ταινίες μικρού μήκους :   AFTERLIFE SIMPLICITY

της Χρύσας Κορναζίδου

ΝΕΜΕΣΙΣ

All star sushi productions
Ώρα έναρξης 22.30

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.