Αίρεται η ασυλία του Γιώργου Γερμενή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την άρση της ασυλίας του ήδη προφυλακιστέου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, αποφάσισε με 7 ψήφους υπέρ, ένα κατά και ένα “παρών, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Παράλληλα, η Επιτροπή αποφάσισε να μεταθέσει για μια εβδομάδα την εξέταση των μη προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Πολύβιου Ζησιμόπουλου, καθώς και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα, κάνοντας δεκτά σχετικά αιτήματα τους.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης ανέφερε στην Επιτροπή ότι, κατόπιν υπόδειξης του δικηγόρου του, θα καταθέσει υπόμνημα και χρειάζεται χρόνο για να το κάνει, ο Π. Ζησιμόπουλος ενημέρωσε ότι είναι ασθενής και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401, ενώ αναβολή της εξέτασής του για μια εβδομάδα, προκειμένου να ετοιμάσει το υπόμνημα του μετά την ανεξαρτητοποίησή του, ζήτησε ο Χρ. Αλεξόπουλος.

Εξάλλου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε στους δημοσιογράφους φωτογραφία, στην οποία τέσσερις άνδρες εμφανίζονται να χαιρετούν ναζιστικά και ισχυρίστηκε ότι ο ένας εξ αυτών είναι ο οδηγός του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.