Ο Κώστας Μακεδόνας για τρια Σάββατα στο Ρυθμό Stage

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει ο  Κώστας Μακεδόνας τις εμφανίσεις του στο Ρυθμό Stage, οπου κάθε εβδομάδα πηγαίνουν να τον ακούσουν και πολλοί συνάδελφοι του. Το περασμένο Σάββατο, τον τίμησαν με την παρουσία τους η Ελισάβετ Μουτάφη, με την οποία συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στην παράσταση “Ποιος τη ζωή μου”, ο Κώστας ΘωμαΙδης και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής  τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε λίγες και καλές εμφανίσεις, πάντα επιτυχημένες, σε χώρους επιλεγμένους και κατάλληλους για μουσικούς “διαλόγους” με το κοινό του.

Μαζί με τους συνοδοιπόρους μουσικούς φίλους και χρόνια συνεργάτες του βαδίζει  σε μελωδικούς -άλλοτε αισθαντικούς και άλλοτε πιο εξωστρεφείς, αλλά κυρίως λαϊκούς δρόμους- επιδιώκοντας να ενωθεί με τον κόσμο σε μια παρέα που τραγουδάει με την καρδιά και το κέφι της.

Μαζί του επί σκηνής η Ζωή Παπαδοπούλου, μια ερμηνεύτρια που η πορεία της στο χώρο του καλού τραγουδιού και οι μοναδικές ερμηνείες της, την έχουν καθιερώσει στις καρδιές του κόσμου.

Μαζί του οι μουσικοί:

Γιάννης Σαρίκος: Τύμπανα

Παναγιώτης Γεωργοτάς: Μπάσο

Παναγιώτης Σαμαράς: Κιθάρα

Αντώνης Λογοθέτης: Πιάνο – Keybords

Δήμος Πολυμέρης: Ακορντεόν

Κώστας Βελιάδης: Μπουζούκι

Ρυθμός Stage

Σάββατο 29 Μαρτίου

Σάββατο 5 και 12 Απριλίου

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.