Κόντρα Σπηλιωτόπουλου – Σακελλαρίδη για τις αφίσες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την οργή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη προκάλεσε η κίνηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου να βάλει εθελοντές του συνδυασμού του να ξεκολλήσουν τις προεκλογικές αφίσες του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας, επικαλούμενος θέματα περιβάλλοντος και αισθητικής της πόλης.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προέβαλε μάλιστα τη δράση του αυτή μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία επιτέθηκε τόσο στον νυν όσο και στον υποψήφιο δήμαρχο γράφοντας: «Αφού ο κ. Καμίνης δεν καθαρίζει από τις αφίσες του κ. Σακελλαρίδη το κάνουμε εμείς».

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του δηλώνει:

«Αφού ψήφισε δύο Μνημόνια και δύο Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών, των οποίων η ζωή και η αξιοπρέπεια καταδυναστεύεται από την αφισορύπανση. Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να ζητήσει και αυτός από τον κ. Καμίνη να υπάρξουν σε όλους τους δημόσιους χώρους πλαίσια για νόμιμη αφισοκόλληση των υποψηφίων, όπως γίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις, και όπως ζητάει επίμονα η Ανοιχτή Πόλη».

«Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα, και να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας και των ανθρώπων που την κατοικούν», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.