Σαμαράς:Πρώτη προεκλογική ομιλία το Σάββατο στην Τρίπολη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία θα κάνει το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων για τους δήμους, τις περιφέρειες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η αρχή θα γίνει από την Τρίπολη, όπου πιθανότατα θα μιλήσει στο πνευματικό κέντρο της πόλης και σε αυτή την πολιτική αντεπίθεση του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρωθυπουργός θα είναι στην πρώτη γραμμή. Εξάλλου, αυτό που τονίζουν και δημοσκόποι είναι ότι το πιο θελκτικό στοιχείο της ΝΔ είναι ο ίδιος ο αρχηγός της, η δημοτικότητα του οποίου παραμένει ψηλά. Γι’ αυτό «ζουμάρουν» στον κ. Σαμαρά για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.

Ωστόσο το ζήτημα σε ένα κόμμα με δεκάδες μέλη στην Κεντρική Επιτροπή, μια Κοινοβουλευτική Ομάδα με 125 βουλευτές και ένα μεγάλο υπουργικό συμβούλιο, είναι να μην θεωρεί η κοινή γνώμη ότι ο Πρωθυπουργός μοιάζει σαν άλογο που τρέχει μόνο σε μια κούρσα στην οποία όλοι οι άλλοι απλώς ακολουθούν χωρίς πάθος.

Το δεδομένο, όπως μεταδίδουν από την κεντρική διοίκηση του κόμματος είναι ότι «από εδώ και πέρα οι μηχανές φουλάρουν» και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει καταρτίσει πρόγραμμα περιοδειών, εμφανίσεων και ομιλιών των υπουργών και των βουλευτών, αλλά και των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.