Στην αντεπίθεση η Δούρου για τα σχόλια Πάγκαλου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Απάντηση στα σχόλια του Θεόδωρου Πάγκαλου, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, δίνει μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες. Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι.

» Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους…» αναφέρει στην σελίδα της η Ρένα Δούρου.

Απάντηση στα σχόλια Πάγκαλου για τον Μανώλη Γλέζο δίνουν και οι Ενεργοί Πολίτες μέσω του blog τους: «Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα.

» Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

» Φήμες θέλουν τον Σ.Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το ‘ποτάμι’, ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της ‘Ελιάς’. Στην ‘Ελιά’ μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

» Όσο για την ΝΔ, ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για ‘τρισκατάρατη δεξιά’ μπας και περιορίσουν τη ζημιά.

» Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.