Καταγγελίες από Γιάννη Μανώλη και Τέρενς Κουίκ για «τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων» των συνδυασμών τους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καταγγελίες για «τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων» των συνδυασμών τους, έκαναν σήμερα οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, Ανατολικής Μακεδονιας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ και Πελοποννήσου, Γιάννης Μανώλης, προβαίνοντας σε σκληρές δηλώσεις.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μανώλης, με δήλωσή του κατήγγειλε παντελή «έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ” στα μεγάλα εκλογικά τμήματα» και επισήμανε ότι, μετά από έλεγχο των εκπροσώπων τού συνδυασμού του, τα ψηφοδέλτιά του «βρέθηκαν στις αποθήκες των αντιπεριφερειών, αντί να έχουν παραδοθεί από την Περιφέρεια στα εκλογικά τμήματα και τους δικαστικούς αντιπροσώπους» και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Καταγγέλλουμε τον φασισμό, που ξεκίνησε από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και κορυφώνεται σήμερα την ημέρα της ψηφοφορίας με προφανή στόχο να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα από την τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας στα μεγάλα εκλογικά κέντρα.

Στο Τατουλιστάν των μνημονίων, κάποιοι ενοχλούνται από τη φωνή μας και ακολουθούν μεθόδους βίας και νοθείας. Περισσότερο συγκαλυμμένης αλλά και περισσότερο επικίνδυνης» κατέληξε.

Εξάλλου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, έκανε λόγο για τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων του από εκλογικά κέντρα της Ξάνθης, προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, και τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί «εκλογικές αλητείες».

Επίσης, χαρακτήρισε «εξαιρετικά ύποπτη» την παράδοση -σύμφωνα με τον ίδιο- «μειωμένου αριθμού ψηφοδελτίου σε εκλογικά κέντρα του Δήμου Τοπείρου.

Προφανώς εκεί κυκλοφορούν Δούρειοι Ίπποι ή Εφιάλτες της Δημοκρατίας που μας έχουν στοχεύσει επ’ ωφελεία συγκεκριμένου αντιπάλου Συνδυασμού» είπε ο κ. Κουίκ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.