Παπούλιας: Οι Ελληνες να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις στην ευρωβουλή

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τη σπουδαιότητα του ρόλου της Ευρωβουλής αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επεσήμανε στη δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας από τα Ιωάννινα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Είναι μία ωραία ημέρα. Τελειώνει ο κύκλος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως είπα και την περασμένη Κυριακή ελπίζω να εκλεγούν εκείνοι που έχουν μεράκι να προσφέρουν. Γιατί η αυτοδιοίκηση είναι ένας τόπος προσφοράς, φαντασίας και δημιουργικότητας. Σήμερα όμως έχουμε και τις σημαντικές, πολύ σημαντικές εκλογές για την Ευρωβουλή. Ελπίζω οι Έλληνες ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου για να μπορέσουν να διαδραματίσουν τον σπουδαίο ρόλο της κατοχύρωσης της ειρήνης, της ενίσχυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του περιορισμού της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, του περιορισμού των κοινωνικών ανισοτήτων και να είναι μια Ευρωβουλή προς όφελος των εργαζομένων όλων των λαών της Ευρώπης».

Ο κ. Παπούλιας, όπως και στον Α΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ψήφισε στη 1 μ. μ. στο 308ο εκλογικό τμήμα στο Νησί της λίμνης Παμβώτιδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ήταν ευδιάθετος και συνοδευόταν από τη σύζυγο του, μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και συντοπίτες που συνάντησε έξω από το εκλογικό κέντρο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.